Oncelikle selamlar.
Benim haber sistemi uzerinde bazı değişiklikler yaptıracağım. Yazılımcının yoğun olmasından dolayı istediğim zamana alamıyorum. Oncelikle ve acildir.
Site adresi: www.haber35.com
İstediklerim:
1-Haber kutularının icinde gorduğunuz haberlere tıklandığında haberlerinde değişmesini istiyorum. Kutucukların icinde 2 haber gorunuyor diğer 7 haber link icinde. Onun yerine yine 2 haber resimli gorunsun istiyorum ve diğer kutunun icindeki linklere tıklandığında da haberler resimleriyle ve iceriğiyle değişsin istiyorum.
2- Sağ kısımdaki yazarlar bolmesinde makalenin icinden 50-60 harfini gibi bir sayıyı alıp yazara tıkladığında değişmesini istiyorum.
3- Sağ ust kısımdaki Ozel haberler manşetini kaldırıp farklı bir manşet sistemi entegre etmesini istiyorum. manşeti ben gostereceğim. Admin panelinde ozel haberler seceneği var ben orayı sectiğimde bu yeni eklediğim manşette cıksın istiyorum.
4- sağ kolondaki doviz kurlarını kaldırıp ust kısımda headera daha profesyonel bir şey isitiyorum. Hem yer kaplamayacak sağ kolonda hem de daha guzel duracak. Veriler bir yerden otomatik olarak cekilecek.
5- Header logonun uzerine gunun tarihi eklenecek. Ben kodu ekledim ama duzgun olmadı.
6- En onemli durduğum konu. Sitedeki resimler sıkıştırılarak yukleniyor bu da resimlerin kotu cıkartıyor coğu yerde. Kullanılan upload class eburhan. Ben bunun yerine farklı bir upload class kullanılmasını istiyorum. Yani sisteme o entegre edilecek. Eğer Eburhan uzerinde oynama yaparsanız Resize olayını kod ile hallediyorsanız o da kabulumdur.
Şu an aklıma gelen bunlar. Bunlar ivedi olarak değiştirilmesi gereken yerler.
Ucret ve ne kadar surede yapabileceğiniz belirten ozel mesaj atarsanınz sevinirim.
PHP Coder aranıyor
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- PHP Coder aranıyor