Merhaba,

Sektor de onemli rol oynayan Interaktif Ajanslar icerisinde Front-End Developer olarak calıştım ve calışmaya devam ediyorum. Bir cok buyuk ve kurumsal caplı projenin Arayuz Geliştirme alanında gorev aldım.

Sizlere, Semantik XHTML, CSS, Javascript ve jQuery teknolojilerini kullanarak Web Standartlarına uygun erişilebilir ve kullanıcı dostu arayuzler geliştirme gibi konularda yardımcı olabilirim.

Ayrıca, dilerseniz Wordpress'e entegre işlemlerinizi yapabilirim.

Web siteleri dışında ise reklam kampanyalarınız icin ve tanıtım icin onemli rol oynayan E-Bultenler icin tasarım ve kodlama yapıyorum.

Calışma şartları olarak;
- İş kesinleştikten sonra işe başlamadan once ucretin yarısını alır, proje tesliminden once diğer yarısını alarak projeyi teslim ederim.
- Bana gonderilen PSD/PNG şeklinde dosyalarınızın uzerinde farklı istekleriniz var ise bana proje başında belirtmeniz projenin hızlı ilerlemesi acısından daha iyi olacaktır. Sonradan değiştirilmek istenilen yerlere ek ucret ekleyeceğim.
- Projedeki sayfa sayısına gore genel olarak ucretlendirme yapmaktayım. Bu doğrultuda anasayfa icin 75 TL'den fiyatlandırma başlamaktadır. Alt sayfalar icin ise layout anasayfaya gore daha farklı bir yapıda ise 50/60 TL gibi bir fiyatlandırma ile yapmaktayım. Fakat bol sayfası olan projeler icin bu fiyatlarda duzenleme yapabilirim.

Arayuz Geliştirme sektoru icerisinde oldukca profesyonel işler yaptığımı duşunuyorum. Zaten referans istediğiniz zaman siz de bunu fark edeceksiniz

Referanslarım tamamıyla kurumsal ve calıştığım ajanslarda yaptığım işler olduğu icin direkt olarak public bilgi veremiyorum. Sadece ozel mesaj yoluyla bilgi verebilirim.