1,5 yıldan beri interaktif ajanslarda Front-End Developer olarak calıştım ve calışmaya devam ediyorum. Bir cok buyuk caplı projede gorev aldım. Bu alan icerisinde XHTML, CSS, Javascript ve jQuery teknolojilerini kullanarak Web Standartlarına uygun erişilebilir ve cross-browser kullanıcı dostu arayuzler geliştirmekteyim. Aynı zamanda arama motorlarının da sevdiği ve SEO konusunda işinize yarayabilecek Semantik(anlamlı) (x)HTML kodlayarak arama motoru dostu arayuzler ortaya cıkarmaktayım.
Web siteleri dışında ise reklam kampanyalarınız icin ve tanıtım icin onemli rol oynayan E-Bultenler icin tasarım ve kodlama yapabilirim.
Kısacası siz bana tum isteklerinizi PSD/PNG herhangi bir formatta teslim edin. Ben de size kodlanmış olarak geri vereyim
Calışma şartları olarak;
- İş kesinleştikten sonra işe başlamadan once ucretin yarısını alırım. Diğer yarısını ise proje bittikten sonra teslim etmeden once alırım ve projeyi teslim ederim.
- Bana gonderilen PSD/PNG şeklinde dosyalarınızın uzerinde farklı istekleriniz var ise bana proje başında belirtmeniz projenin hızlı ilerlemesi acısından daha iyi olacaktır. Sonradan değiştirilmek istenilen yerlere ek ucret alacağım.
- Projedeki sayfa sayısına gore genel olarak ucretlendirme yapmaktayım. Bu doğrultuda anasayfa icin 75 TL'den fiyatlandırma başlamaktadır. Alt sayfalar icin ise layout anasayfaya gore daha farklı bir yapıda ise 50/60 TL gibi bir fiyatlandırma ile yapmaktayım.
Sadece bu ocak ayı icin ise;
5 sayfalık bir tasarımın kodlaması 300 TL'dir. Tasarımın kolaylığına gore bu fiyat daha da aşağıya cekilebilir. Ve projedeki zaman alıcı isteklere gore fiyat yukselebilir.
Ayrıca son olarak; Bana tasarım verildiği taktirde Wordpress temaları da geliştirebilirim.
Yaptığım işleri merak edenler, ozel mesaj yoluyla iletişime gecebilirler. Ya da konunun altına yazabilirler.