Konuyu Okumadan Yorum Yapmayın.
Merhaba arkadaşlar,
Elimde bir domain var ve bu domaini değerlendirmek istiyorum.Benimle birlikte bu projeme destek vermek isteyen kişi veya kişilerinde tekliflerini alabilirim.
Proje şu şekilde olacak..
aaaa.tc
Domain bu şekilde.
Subdomainler.
video.aaaa.tc
p*rno.aaaa.tc
s*ks.aaaa.tc
film.aaaa.tc
fragman.aaaa.tc
sinema.aaaa.tc
.........
diye giden sub domainler şeklinde oluşacak sitede ekleme, link değişimi, backlink vs gibi işlerde bana yardımcı olacak kişi veya kişiler aramaktayım.
Proje Wordpress Mu ile desteklenicek. Cunku Subdomainler ile ayrı ayrı scriptler kurup ayrıca eklemeler vs durumunda en kolay yonetilebilir Yazılım olarak duşundum. Tabi sizlerden gelen tekliflerede acığım. Ama Wordpress Mu şuan icin en uygunu.
Şu şekilde anlatayım..
Ornek verirsek p*rno.izle.tc'nin hitleri yukselmeye başladı. O zaman p*rno.izle.tc subdomaini Wordpress Mu dan ayrılır ve p*rno.izle.tc'ye kendi yazılımlarım olan video veya absurt icerikli scriptler kurulur. Aynı icerik title seo vs ayarları yapıldıktan sonra p*rno.izle.tc yayınına ozel yazılımla devam eder.
Biraz karışık oldu ama umarım anlayabilmişsinizdir.
iTrader ve Rep durumuna bakılarak bu kişi veya kişileri secicem.
Kazanc ilk başta hemen sağlanmayacağı icin şoyle bişey duşundum.
Ne kazanırsak yarı yarıya ve giderlere. yani iki kişi olduğumuzu varsayarsak
% 30 bana % 30 kişiye % 40 de giderlere
Giderler neden bu kadar fazla diye duşunenler olabilir onuda acıklayayım.
Şuan icin Host problem değil ben karşılayabilirim fakat ilerisi icin hitlerin durumuna bağlı olarak sunucuya gecme durumu olabilir ve ayrıca ucretli link, reklam, vs işleri icin % 40 ayırıyorum. Ama abu rakam duşebilirde yukselebilirde. Şuan icin net birşey soyleyemem.
Kendine guvenen gercekten bu işi yapabileceğine inanan herkezin goruşunu ve teklifini bekliyorum.
Sizden şuan icin bir ucret veya birşey istemiyorum sadece benim saydıklarımda yardım istiyorum. İlerisi icin aynı şeyler soylenemez.
Daha ayrıntılı konuşmak icin ilk once R10 Profilinizden Ozel mesaj atarak (Şu şekilde. Msn e ekledim msn'im şudur.) daha sonra ise msn adresimi ekleyerek goruşme sağlayabiliriz.
Guven konusuna gelirsekde.
Adres, telefon, şuan calışmakta olduğum şirket, ve gercekten ciddi duşunuyorum ve size guvenmek istiyorum ama diyenlerede, Nufus cuzdanı fotokopimi gonderebilirim ve aynı şeyleri sizlerden isteyebilirim.
Domaini buraya ekleyelim merak edenler olur. izle.tc
Saygılarımla...
Ufuk GUVENC
Msn: [email protected]
Telefon: 0554 208 33 29
Konunun Bulunduğu Siteler:
http://www.r10.net/verenler/285793-p...-araniyor.html
http://zone.org/insan-kaynaklari/298...-araniyor.html
Projeye Ortak(lar) Aranıyor.
Freelancer0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net