Uzun yıllardır delphi programcısıyım. Son 2 yıldır blogların da beğeni kazanmasıyla blog yazarları icerik sorunu yaşamaya başladılar. Bunu ben de yaşadım. Ancak bu sorunu aşmayı başardım. Şunu acık ve net bicimde soyleyebilirim ki (Turkiye'de belki de dunyada) wordpress bloglar icin (Turkce ve İngilizce) her tur iceriği bu bicimde sağlayabilecek kimse bulunmuyor. Bu bağlamda;

1. İleri ve geri tarihli yazı, resim, flash vb. gonderebilme: Bu sayede siz hicbir şey yapmadan blogunuza hergun yeni konular otomatik olarak eklenir. - Kesinlikle RSS değil. -
2. Ozgunleştirme Motoru: Gonderilecek iceriğiniz belli oranda - iceriğe gore %10 ile %90 arasında - ozgunleştirilebilir.
3. Farklı Dosya Tiplerini Destekler: Resimli ve İngilizce bir kozmetik blogunda icerik sorunu mu yaşıyorsunuz? Blogunuza flash oyunlar mı gerekli? Youtube, Dailymotion gibi videoları blogunuzda acıklamalı ve resimli olarak mı yayınlamak istiyorsunuz? Bu sorun değil.
4. Turkce ve İngilizce Desteği: Size kalan sadece arka bağlantı (backlink) almak. Binlerce Turkce veya İngilizce iceriği kısa surede blogunuza ekletebilirsiniz.
5. Bu da Cabası: Resim ozgunleştirme sayesinde, resimler uzerine muhur (watermark) ve resim dosyalarının isminin değiştirilmesi sağlanabiliyor. Bu sayede iceriğinizin ozgunluğu gucleniyor.

Acıklamalar:
- Yukarıda bahsi gecen hizmet ucretlidir.
- Kullanılan yazılımların kesinlikle talep edilmemesi rica olunur.
- İceriklerin ileri-geri tarihli olması, resim veya flash gibi materyaller icermesi fiyatı etkiler.
- 1000 kaliteli ve sorunsuz blog iceriği icin ortalama calışma suresi 1-3 gundur.
- Konuyla ilgili bircok referans bulunmaktadır.
- Urun karşılığı (host, domain vb.) hizmet vermiyorum.
- Ucreti peşin alıyor ve gerekli teminatı veriyorum (yazılı, imzalı, şirket kaşeli)

İlgilenen arkadaşların ozel iletiyle ulaşması gerekiyor.

İyi icerikler.