Merhaba Değerli arkadaşlar,
3 yıldır tamamen Linux a gecmiş bir grişimci olarak webpazar.biz adlı iş proejemizle Ozgur Yazılım Cozumleri sunmak icin olarak başlangıcta serbest olarak iş ve proje bazlı calışack her seviyeden Ozgur Yazılım kullanıcısı arkadaşlar arıyorum

İlke olarak sadece Ozgur Yazılımları kullanarak cozumler ureten bir iş kurmak amacıyla webpazar.biz i kurdum. Başlangıc olarak iş ve proje bazlı calışacak ve yine benim kurduğum 4 yıllık mail grubu gecmişi Penguen Team adıyla bir ekip kurmaya calışıyorum.

Amacım 5 ay sonra sadece Ozgur Yazılımlarla web tasarımı, hosting, ev-ofis kullanıcısı cozumleri ureten bir şirkete donuşecek bir calışma yapmak. Bu amacla kendime ait olan ve sadece ozgur yazılım kullanılarak yapılan sitelerimizi(web sitemizde gorebilirsiniz)referans olarak kullanarak bu yola koyulmak ve bir serbest iş proje bazlı calışacak Penguen Team ile bashsettiğim cozumleri insanlara sunmak istiyorum

Bu amacla GİMP kullanıcısı grafiker, PHP-MYSQL kodcusu ve web tasarımcısı, ve SUSE başta olmak uzre LINUX İşletim Sistemi Operatorleri ve LINUX Ağ Cozumleri uretecek ekip arkadaşları arıyorum. Her seviyeden arkadaş iletişime gecebilir bizimle. Onemli olan ilkeli olmak, durustluk ve inanclı calışmak

Yerel ve global olcekte cok onemli sayılabilecek web projelerimiz bulunmaktadır. Bunları yapmak ve iyi bir ekibe ihtiyac var. webpazar.biz ismi aslında cok onemli bir web projemizin ismi, fakat başlangıc olarak bu ismin avantajlarını kullanmak icin bu isimle başlıyoruz.

Bizimle calışan Penguen Team bireyi herkes hosting, web sitesi dahil tum satışlardan komisyonda alacak.

Benimle ozel sitedeki mail adresimizden forumdaki maila adresimizden iletişim kurabilirsiniz. Teşekkurler

webpazar.biz