Bugun sizlere ister yabancı olsun ister yerli siteleriniz icin ucretsiz Pr 5 link alabileceğiniz bir siteden bahsedecem. Google icin backlink ve pagerank'in ne kadar onemli olduğunu bilirsiniz.
Birinci adım :
bloggerschoiceawards.com
Sitesine giriş yapıyorsunuz. Site tabi ingilizce. Siteye uye oluyorsunuz ve mail doğrulaması ile uyeliğimizi aktif ediyoruz.
İkinci adım :
Sitenin sağ koşesinde Nominate Now yazısına tıklayarak gerekli formları doldurarak anahtar kelimelerimizi, etiketlerimizi ve site acıklamasını yaptıktan sonra sitemizi ekliyoruz.
Yalnız siteniz turkce dilinde ya da farklı dilde ise Foreign Language Blog kategorisini secmemiz daha uygun olacaktır. Bir sure sonra dk gibi sitemiz onaylandığını goreceksiniz.
Ucuncu adım :
Şimdi eklediğimiz siteyi ping ettirerek pr 5 backlinkimiz google tarafından daha cabuk gorulmesiniz sağlamış olacaz.
pingler.com
adresine ulaşarak bloggerschoiceawards.com sitesindeki sitemizin sayfa Url'sini yapıştırarak ping yaptırdıkmı işlemi tamamlamış oluyoruz.
Sadece 2 dk ayırarak sitemize pr 5 link almış olduk. Hemde anahtar kelimelerimizle.
Ucretsiz 3 dk icinde Pr5 link Alma Metodu !
Google Optimizasyon0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Ucretsiz 3 dk icinde Pr5 link Alma Metodu !