Herkesin tek istediği eminim budur ve ufak tefekde olsa ipucları vereceğim. Buradaki adımları takip ederseniz emin olun zarar değil yarar gorursunuz.

Diyelim ki oyun sitesi actık flash oyun sitesi. Oncelikle genel bir oyun sitesi mi yoksa niche site mi acacağız ona karar vermeliyiz. Ben genel flash oyun sitesi acanlar icin yazacağım ve 3 ya da 4 seferde yazacağım.

1-Site acılmadan once yapılması gerekenler
Sağlam bir hosting bulunması, hangi lokasyona yonelecekseniz oradan alın. uptime oranı maksimum olsun. Domain'e karar verin ve domain icerisinde anlamsız da olsa oyun veya oyunlar kelimesi gecsin. Domain'i 2.el yaşlanmış bir domain olarak bulursanız daha iyi olur. Hatta acık olan bir siteyi alsanız bile daha iyi olur. 0 domain almanızı onermem. Guzel bir script secin. oyun acıklama bolumu ve oyun oynama kısmı şeklinde 2 bolumu olsun. En cok dikkat etmemiz gerek ise tasarım konusu. 2.adımda dikkat edilmesi noktaları yazacağım. 2-Tasarımda dikkat edilmesi gereken noktalar
Tasarımda en cok dikkat edilmesi gereken nokta cok az resim kullanılmış olmasıdır. Cok az resim kullanın cunku zaten flash oyun sitesinde oyunların resimleri bulunuyor bu da site acılım hızına oldukca etki ediyor. Unutmayın her kullanıcıda 1 mbps internet yok. Bir diğer onemli noktamız ise breadcrumb kısmıdır. breadcrumb yani ekmek parcaları bırakarak kullanıcıya nerede olduğunu gosterin. Breadcrumb sitenin en ust kısmında yer alsın. Ornek: oyunkolu.com Ornek: "Anasayfa > abc oyunları > abc oyunu" Tasarımda herşeyi kullanıcıya gore yapmamak gerekli biraz da kendi cebimizi duşunmeliyiz değil mi? Adsense yerleşimini anlatmaktan ziyade size cok guzel bir ornek vereyim ona gore yerleşiminizi yapın.
http://www.normoyun.com/oyun/smackdown-rey-mysterio.html Anasayfa'da Yeni eklenen oyunlar ben buna indexlenmesi gereken oyunlar diyorum, cok oynanan oyunlar ben bunlara yuklendiğim ve sitenin ayağı olan oyunlar diyorum, rastgele oyunlar ve yine ben bunlara arada indexlenmeyen kalmasın diyorum ve 3'u olmazsa olmaz diyorum.
En onemli kısımlar bunlar şimdilik. 2. kısımda ise yazılım kısmından ve genel bir toprlama yapacağım.