Site: http://yasakparacenter.org
Merhaba arkadaşlar, legalpara konusunda bilgili ve hevesli editorler arıyorum.Sitede bir koşe oluşturucam (yazarlar koşesi) herkesin kendi tahmin sayfası olacak.İcerik haftada 2 kez legalpara programının acıklandığı gunler salı ve perşembe, kupon + yorum şeklinde girilecek.Mac yorumlarınızın kopya icerik olmaması şartım var.
Karşılık olarak site gelirini adil bir şekilde paylaştırmayı duşunuyorum. Site alt yapısı wordpress. Kullananlar bilir adsense manager eklentisini kullanıcam. Her editorun kendi reklamları olacak.Adsense - super teklif - ringofon - garanti arkadaş v.s gibi reklam kodlarınızı sisteme ekleyeceğim. Yazılarınızın bulunduğu sayfaya iceriğin alt- ust - orta kısımlarına nasıl arzu ederseniz kendi reklamlarınızı koyabileceksiniz.(2 adet )
Yan menuye resimli bir yazar koşesi oluşturmayıda duşunuyorum talep olduğu takdirde.
Başvuruyu e-mail yollayarak yapabilirsiniz. Tahminlerinizde fikir sahibi olmak icin pazar gunune 5 mac cıkarttım. Aşağıda vereceğim macların tahminleriyle birlikte ,isim - soyisim, internette yaptığınız işler,gorevler v.s kısaca ve r10 uye adınızla birlikte [email protected] adresine yapabilirsiniz.
531 Trabzonzpor - Kayserispor
455 Caykur Rizespor - Ankaragucu
532 Manchester Unt. - Liverpool
544 Chelsea - Arsenal
562 AA Gent - Anderlecht
İddaa Editorleri Aranıyor
Freelancer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İddaa Editorleri Aranıyor