Merhaba Arkadaşlar,

Seo danışmanlığı konusunda faaliyet gosteren Beycon Group seo konusunda kendisini yetiştirmek isteyen stajyer arayışındadır.

Seo konusunda temel bilgilere sahip tercihen Meslek liselerinin web tasarım bolumlerinde okuyan ve zorunlu stajlarını Beycon Group bunyesinde değerlendirmek isteyen arkadaşlar kış donemi stajı başvurusu icin bizimle iletişime gecebilirler.

Bu noktada şunu vurgulamak istiyorum. Staja kabul edilecek arkadaşlar arama motoru optimizasyonu alanında 10 yılı aşkın deneyimi bulunan konusunda uzmanlaşmış kişiler ile calışma fırsatı yakalayacaklar. Bu deneyimin ne kadar değerli olacağını ve bilgi dağarcığınıza ne kadar fayda sağlayacağını tahmin bile edemezsiniz.

İletişim :

Oncelikle ozgecmişinizi aşağıdaki e-posta adreslerine adresine gonderiniz. Konu ile ilgili aklınıza takılan her soruda bizimle telefon veya e-mail vasıtasıyla iletişime gecebilirsiniz.

0 212 274 4500

Oğuz Kağan Aslan (Dahili : 1020) oguz.aslan[at]beycon.com.tr
Okan Kortan (Dahili : 1021) okan.kortan[at]beycon.com.tr

http://www.beycon.com.tr

[at] --> @

Bu arada Oracle ve Microsoft Certified Partner'i konumunda bulunan Beycon Group hakkında fikir oluşturmak acısından kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Şirketler grubumuz 1996 yılından beri faaliyet gostermekte olup bir cok alanda lider holding,banka,finans kuruluşlarına bilişim alanında danışmanlık hizmeti vermekte , web yazılım, web tasarım ve google arama motoru optimizasyonu cozumleri sunmaktadır. 46 kişilik uzman kadrosu ile bilişim sektorunde hatırı sayılır bir yer edinen Beycon Group bunyesinde seo departmanı bulunan ve Turkiye'de bu işi proje yonetim sistemi ile profesyonel bir bakış acısı ile yuruten sayılı şirketlerdendir.

Birlikte calışabilmek dileğiyle...