Selamlar ,

Turkiye'de en kaliteli ping sitesi tartışmasız Pinglet.net İcerik ping diyordum ve buyrun size icerik ping.

Nedir bu İcerik Ping ?

İcerik ping ile yeni girdiğiniz veya mevcut iceriklerinizi pingletebilirsiniz. Bu sayede icerikleriniz daha hızlı indexlenir. Şu anda otomatik olarak pingleyemezsiniz (hostum kaldırmaz ) pinglet.net in uye panelinden alacağınız kodları websitenize eklemeniz taktirde linke veya butona her tıklandığında o icerik pingletilecektir. Şu anda aktif olan sistemi biraz daha geliştirip (xmlrpc) api dağıtacağım bu sayede otomatik olarak da pingletebileceksiniz.

Nasıl Kullanacaksınız ?

Pinglet.net uye sayfanızdan gerekli kodları almanız gerekiyor.

Yukarıda ki resimde gorulen kırmızı cerceve icerisine alınmış "Buton Al" linkine tıklayın. Şu ekranı goreceksiniz ;

Kırmızı cerceve icerisine alınmış bolum Site haritanızı pingletebileceğiniz link.

Yeşil cerceve icerisine alınmış bolumse icerik ping kodunu alabileceğiniz bolumdur.

Gonderdiğiniz pinglerin işleme alınıp alınmadığı zaten linke tıklanıldığında gosteriliyor ama yinede gormek isterseniz kısa bir sure icin http://ping.pinglet.net/PingList.xml adresinden gorebilirsiniz. Bir sure sonra bu link iptal edilecektir. Dosyanın boyutu cok buyuk olabilir ve tarayıcılarınızın kilitlenmesine neden olabilir o yuzden zırt pırt kontrol etmeyin

Budut : mod. arkadaşlar konuyu taşımışlar. teşekkur ediyorum.