Ben de diyorum, gelin sitemize uye olun sonra bu konunun altında bana sitemizde ki kullanıcı adınızı ve sitenizi ulaştırın size ana sitemizde icerik sağlayıcı yetkisi verelim, Sitemize ayrıntılı icerikler ekleyin. İcerik eklerken de kendi sitelerinden alıntılar yaparak kendi sitelerinize link ekleyin. Boylece kendi oluşturduğunuz alakalı sayfalardan kendi sitenize link alabilirsiniz. Ustelik actığınız her makaleye kendi sitenizden 1, başka sitelerden 2 link ekleme hakkınız olsun.
Peki bu yontemle nasıl ust sıralara cıkacaksınız, cok basit; sitemize her gun en az 1 alakalı ve ozgun yazı eklediğimizi varsayalım, sonucta eninde sonunda en ustte cıkarsınız.
Yazılarınız once tarafımızdan okunacak ve uygun bulunursa yayına alınacaktır.
Bunun karşılığında sadece sitenizin en altına o da en altına; "SosyalNet.Net'in sitemizden alıntı yapması serbesttir" yazısını ekleyin. Boylece karşılıklı link takası yapmış oluruz, ama siz daha karlı cıkmış olursunuz. Eğer link kalkarsa, biz de mesajlarınızdan linkleri kaldırırız ona gore
Mesajlariniza meta tag eklerseniz google'da arandığında yazınız daha on plana cıkma olasığı artacaktır. Boylece sizin yazınızı okuyan herkesin sitenize ulaşma şansı artacaktır.
İnsanların sitenize ulaşabilmesi icin sitemize atacağınız mesajlarınız guncel olmalıdır.
Dediğim gibi sitemize Gundemdeki konuları ekleyin ve mutlaka sitenizden alıntı yapıp sitenize link verin.
Guncel konular google'da cok arandığı icin googleden gelen ziyaretci sayınız artacaktır.
Ucretsiz arac ve makale yazarsanız bazı iyi webmasterlar kaynak olarak sitenizi gosterir ve ziyaretci sayınız artar.
Wordpress ile ilgili plugins yapın veya turkceleştirin. Sitemizde yayınlayın ve yapımcı olarak kendi sitenizin linkini ekleyin(boyle yaparsanız alıntı ile beraber sitenize toplam 2 link, diğer sitelere de 2 link ekleme hakkınız olmuş olur bu makale icin) ve tabi ki Wordpress ile ilgili turkceleştirme veya pluginslerle uğraşırsanız diğer wordpress siteleri sizi dost sitelerine eklerler ve hit kazanırsınız.
Kazancınız gittikce artmış oluyor değil mi?
En onemlisi actığınız makalelerin bazılarına ise Sosyal Ağ Sitelerine, ozellikle de Facebook ta ki sayfalarınıza bu makalelerin linkini eklerseniz, bu makaleleri okuyan her kes eninde sonunda soluğu sizin sitenizde alacaktır.