R10 KONUM ve YTPARA KONUM
Webmoney ile Alışveriş-Kontor-para gonderme vb. butun odemelerinizi gercekleştirebilirim.
Webmoney EPara Resmi Alım/Satım Firmasıyız BAKINIZ.
Webmoney Resmi Alım/Satım yapanlar sizden cuzdan no istemezler/Almazlar.Şu Adresten odeme yaparsınız TIKLAYINIZ.
Webmoney SATIM RESİMLİ ANLATIM - Webmoney ALIM RESİMLİ ANLATIM

WEBMONEY KOMİSYON ORANLARI
Webmoney WMZ Satış

10 WMZ - 100 WMZ arası %5

101 WMZ - 200 WMZ arası %4

201 WMZ - 500 WMZ arası %3

500 WMZ uzeri %2,5

Webmoney WMZ Bozum

10 WMZ - 50 WMZ arası %5

51 WMZ - 100 WMZ arası %4

101 WMZ - 250 WMZ arası %3

251 WMZ - 500 WMZ arası %2,5

500 WMZ uzeri %2

Bitcoin Alım/Satım (Hesabımız Onaylıdır)
10 - 250 TL arası %7 Komisyon
250 - 500 TL arası %6 Komisyon
500 - 1000 TL uzeri %5 Komisyon
Bitcoinlariniz ile Sizin Yerinize iddia Oynarım,tutan kuponu komisyon alıp size gonderirim.veya yurtdışı sitelere odeme yapabilirim iddia sitelerine.

Havale / EFT ( Komisyon 2 TL mesai saatleri icinde - mesai saati dışında banka komisyon + 2 TL)
Mesai Saatlerinde Butun Bankalara.
Mesai Dışı Akşam Hafta Sonu:Enpara-Ziraat-İş bankası-Garanti-Akbank
ATM: Yapı Kredi,Halkbank

Paysafecard - Sanal Kart VCC Temin Edilir Ucretlendirme: 10 TL.(100 TL uzeri bakiyede 10 TL + %3 Komisyon)
Ayrıca isteyene Mağazalardan Paypal Kart alıp posta veya taratıp bilgileri gonderebilirim.

CashU - GCash Satışlarımız vardır.Joygame-Gamesultan gibi sitelerden alışverişiniz yapılır.

Yurtici / Yurtdışı Her Turlu Sitelere Odemleriniz yapılır.

Sizlere Oyun Keyleri-Pin-Oyun Paraları-Karekterleri Alabilirim.

>
Turkcell - Avea - Vodafone Kontor
Fatura Odemenizi Yapabilirim.
Herhangi bir kuruma Odeme Yapabilirim.

istediğiniz bir film,dizi,3d film,belgesel Vip linki verebilirim. - 1 TL(webmoney ilede alabilirsiniz)

Gaziantep-Kahramanmaraş-Osmaniye il ve ilcelerinde ki istediğiniz işler halledilir Komisyon dahilinde.(urun alma,araba bakma,test ettirme,arsa,tarla vb.)(bunuda webmoney karşılığında yapabilirim)

Ayrıca Ev Yapımı Tamamen Doğal Kendi Kullandığımız Toz,Pul Biber - Acı ve Tatlı Salca - Antep Baklavası-Antep Fıstığı isteyene gonderilir.(Turkiyede ilk webmoney ile alabilirsiniz)

Butun iletişim bilgilerimi paylaşıyorum.Esnafım evliyim cocuk sahibiyim,kimsenin parasını alıp kacacak değilim,yerim yurdum 30 yıldır aynıdır.Dahada guvenemem diyenin de canı sağolsun haklıdır.
Arkadaşlar Sabah 9:00 - Akşam 23:00 arası Haftanın 7 gunu onlineyim.
Oyle bir kac gunluk iş yapıp gitmeye değil koklu hizmet vermek icin buradayım.
Ve Hic bir konuda bulamayacağınız guven konusunu bu konuda bulabilirsiniz.Resim ve videolar ile buyrun...

Şahsımı Tanımak ve Guven icin TIKLAYIN.Ve istediğiniz guvenceyi,kanıtı sağlayabiliriz.Bunu istemek Sizin en doğal Hakkınız.

*** UYARI: ***
DOLANDIRICILIK - MADDE 157.-(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin gune kadar adli para cezası verilir.(Asliye Ceza)​