Oncelikle merhaba arkadaşlar...

Sistemin a10 7850k + r7 240 8gb ram.

İşlemci apumla beraber r7240 ekran kartımı dual grafik seceneği kullanıyorum ve performansından genellikle memnunum. Bir cok oyunu 1080p medium ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum.

Gelelim watch dogs'u şimdi bu oyunu indirdim, kurdum.
Gerekli olan her şeyi yaptım. Crack'ti ekran kartı guncellemesiydi aklınıza ne geldiyse.
Fakat oyuna girdiğimde bir cok arkadaşında başına geldiği gibi calışmayı durdurdu hatası alıyorum. İlk acılış ekranı geliyor ondan sonraki 2.ci ekranda calışmayı durdurdu diyor. Her yolu denememe rağmen sonuc aynı. Aklıma bir fikir geldi ve dual grafiği kapadım. Oda nesi bir baktım oyun acıldı.
Oyun acıldı fakat ekran kartım r7 240 yani tek başına koca bir etkisiz eleman. Oyun acıldı menuye geldi fakat oyunu başlatmadım bile hayal kırıklığı yaşamamak icin cunku sonuc husran olacak biliyorum.
Şimdi arkadaşlar sorarım size ben bu oyunu dual grafiği acarak nasıl oynarım belki bilen birisi vardır. bu forumda konu acılmış arkadaşın biride dual grafiği kapadım oyunu oynuyorum konu kapansın demiş. neye dayanarak dediyse cunku bu bir cozum değil.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden saygılarımı sunuyor ve teşekkuru borc biliyorum.