soru1:
Arkadaşlar şimdi wordpresste bir postuma 4 - 5 tane etiket giriyorum ama konuyla alakalı 5 etiket daha girsem kazancımı arttıracak gibi gorunuyor. yalnız fazla etiket girmenin ne gibi zararları olabilir bir posta en fazla kac etiket girmemi tavsiye edersiniz ?
soru2:
Anladımki eğer işimiz webse ingilizce bilmek cok buyuk bir avantaj. ingilizce de oğreneceğim ama ben oğrenene kadar en az bir sene gecer o zamana kadarda armut toplamamak icin Spin programları kullanacağım ''Article Spinner'' , ''The Best Spinner'' gibi. bu tur programlar hakkında goruşleriniz nedir ? sonucta bir cumlede 4 yada 5 kelimeyi bile eş anlamlarıyla değiştirebiliyor. dilin kurallarını bozarmı acaba ziyaretcileri kacırırmı veya google boyle bişeyi fark edermi ?
soru3:
Yaklaşık 1 ay once actığım ucretsiz bloggerım var. buda yakında kazandırmaya başlayacak gibi. bundan blogspot.com uzantısı yerine .com a gecmeyi duşunuyorum senelik 10 dolarmı neymiş. bu konudada goruşlerinizi bekliyorum faydası veya zararı olurmu.
soru4:
Başkalarının sitelerinden anchor text ile backlink alıyoruz ya mesela ben ''anahtar kelime'' icinde başkasının sitesinden backlink almak istedim buna link olarak sadece anasayfamızı eklesek yeterli oluyormu ? yoksa o anahtar kelimeye anasayfa yerine altsayfamızın linkini eklesek faydası olurmu ?
soru5:
Sitenin belli bir konusu yoksa her sayfada farklı icerikler mevcutsa bu altsayfalara giren ziyaretciler o sayfadaki icerikle alakalı adsense reklamlarınımı gorcek ?