Paylaşıma ve ipuclarına ara vermeden devam etmek istiyorum baya bi ilham geldi cunku. Şimdki ipucu ise yorumların onemi ve yorumlardaki kelimelerin google'dan hit getirmesi ile ilgili.

Yorumları aslında ben pek onemsemiyordum. Taa ki 15k hitli sitenin 11k adet yorumunu silip 7k hit kaybedene kadar. Aslında ilk once yorumlardan hit kazandığımı farkedememiştim. Daha sonra hit duşuşunu araştırınca, baya bir istatistik inceledikten sonra baktım ki yorumlardaki ufak bir kelime bile hit getiriyormuş. Şoyle birşey de var yorumun yapıldığı konu bile onemli neden derseniz bir tv programı tanıttınız diyelim. Esra Ceyhan ile A'dan Z'ye. Bu konuya oyle bir yorum geliyor ki yorum yapan kişi o gun o programı izlemiş ve yorumuna o gun yaşanan olay ile ilgili yazılar yazıyor. Daha sonra google bu yorumu goruyor ve şu şekil ortaya cıkıyor.

Esra Ceyhan ile A'dan Z'ye Mukaddes hanımın olayı

Yani size ozgun bir icerik ekleniyor ve google'da o olay arandığında sizin sitenizde gorunuyor. Kısaca ozetlemek gerekirse;

Yorumlar onemli ozellikle konu ile ilgili icerik iceren yorumlar daha da onemli. Bu konuda size vereceğim ipucu ise şudur.

Bir konu actıysanız 1-2 gun sonra o konu ile ilgili yorum yapın.