Dostlarım Witcher 3 sevgimi coğu kişi bilir. Acıkcası gorev sırasında hikayesini tam bilmediğim icin mizah kategorisinde acacaktım ancak gorev cidden cok iyi. Bugun oyunda daha once gormediğim ve beni mest eden bir gorevi paylaşmak istiyorum. Yan gorev olduğu icin pek spoiler sayılmaz ama ben yine de spoiler olarak acıyorum. Gorevi de nasıl yapacağınızı nerede olduğunu tamamen acıklayacağım. Bu gorevde bir Munzevi ile karşılaşıyoruz. Bir hayaletin ona musallat olduğu soyluyor ve yardım ediyoruz. Odeme kısmında odul istemezseniz Aerondight icin olan gorevde comertlik erdemini kazanırsınız. Munzevi heyulayı gormemiz icin bize bir iksir veriyor ve iciyoruz. Asıl olay buradan sonra başlıyor. İksir bizi Roach ile konuşabilir hÂle getiriyor. Bu gorevde Roach'u tanıyoruz aslında. Onun bize ne kadar sadık olduğunu oğreniyoruz ve birbirimizi tanıyoruz. Ayrıca karakterler bolumunde Roach'a bir bolum daha ekleniyor. Gorevin sonunda isterseniz secimi kendiniz yapabilir, isterseniz de Roach'a bırakabilirsiniz. Ben bu gorev sayesinde Roach'a bağlandım. Mukemmel bir yan gorev olmuş. Yapmak isteyenler icin aşağıya bırakıyorum lokasyonunu. Surprizbozan: gorevin olduğu yer

Gorev icinde aldığım ekran goruntulerini de paylaşmak istedim. Cunku dediğim gibi hikayenin sonunu bilmediğim icin mizah kategorisinde acacaktım benim ruyaların sacmalığı gibisinden. İyi oyunlar dilerim.

Surprizbozan: Gorev esnasında aldığım ekran goruntuleri