Surprizbozan God of War: Ragnarok bir hayal kırıklığı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Surprizbozan God of War: Ragnarok bir hayal kırıklığı
-
25-11-2022, 06:43:59Bir God of War oyunu nasıl kotu olur diye yıllardır duşunurdum sanırım cevabımı buldum. God of War: Ragnarok gercekten hikaye olarak gorduğum en kotu God of War oyunu, oynanış olarak bir lafım yok ama oyunda gercekten her şey cok aceleye getirilmiş, 2018'deki o ağır hikayeden eser yok. Final tam bir fiyasko, oyunda bir tane bile epik savaş yok. Baştaki Thor savaşıysa ayrı bir fiyasko, kratos yok yere oluyor Thor da hicbir şey yokmuş gibi onu geri getiriyor? Odin de ayrı bir balon, hicbir işe yaramayan bir adam thora tek atıyor, bu nasıl iş? O kadar karakter var hepsi silik silik. Oyunda ara sahne yok her şey diyalogla ruhsuz bir şekilde oluyor. Ben mi cok beklentiye girdim anlamadım ki, bu hikaye ile nasıl bu kadar iyi puan alabiliyor bu oyun? Freya 4 yıldır surekli bize bir turlu zarar vermeye calışıyor 2 dakikaya ikna oluveriyor. Final da ayrı fiyasko, birden atreus ben devleri bulmalıyım diyor sarılıyorlar hop bitti gitti. Umarım bunlar şaka falandır bir DLC falan planlıyorlardır yoksa gercekten bu oyunu nasıl beğendi insanlar anlamıyorum. Oynamış, izlemiş varsa gelin tartışalım bir tek ben mi boyle hissediyorum?