Merhaba arkadaşlar belki bilmeyenler olabilir diye duşundum ve konuyu o yuzden actım. Google aramalarında actığı konuda istediği kelimede ust sıralara cıkmak isteyen arkadaşlar icin ufak bir ipucu vereceğim. 2 ornek vererek acıklıyorum. Dikkatli okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
Diyelim ki bir konu actık konumuzun adı Alerji Nedir. Konuya 2 şekilde başlayarak devam edelim.
1.başlangıc
Coğu insanda olan alerji herkesin oğrenmesi gereken bir terimdir....
2.başlangıc
Alerji nedir deyince benim aklıma bahar ve cicek polenleri geliyor.....
Yukarıda verdiğim orneklerden 2. verdiğim ornek sizi etkili duruma getirecek ornektir. Nedeni ise google indexlediği zaman bir sayfayı ilk olarak descriptiona bakar daha sonra iceriğe gecer. Herkes de bilir ki ilk goruşme her zaman onemlidir. Coğu kişinin yaptığı ise konu başında istediği kelime ile başlamayıp konunun ortalarında o kelimeyi tekrar tekrar yazmak oluyor. Bu yapılan dayanlış değil fakat hızlı olmanızı engelleyebilir.
Bu verdiğim ornek ozellikle online dizi siteleri icin ve de mac ozeti mac yayını yapan siteler icin etkilidir.
Dipnot: Yazım hatası ve cumle bozuklukları icin ozur dilerim. Anlamadığınız nokta olursa lutfen belirtiniz.
Kucuk Bir İpucu
Google Optimizasyon0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Kucuk Bir İpucu