belki forumda paylaşan olmuştur ben kendi yaptığım şeyleri anlatayım

oncelikle mozilla kullandığımızı var sayıyoruz ve bir playstation ile ilgili sitemiz var biliyosunuz seoda onemli olan iceriğinize uygun backlink sağlamaktır ve bunu do follow linklerle sağlayabiliriz.no followun pek bir espirisi yok.

herneyse neden mozilla dedim, cunku seoquake eklentisi olduğu icin.seoquake diye araştırın google dan eklenti olarak mozillaya kurun.ardından icinde cok fazla ozellik olduğu icin eklenti ayarlarından gereksiz şeyleri cıkarın page rank değerini gostermesi yeter.ardından google'ı acalım.

playstation "Remember my personal information" "Notify me of follow-up comments"

Yazalım ve aratalım.. seoquake eklentisi sayesinde karşımıza sonuclar cıkıyor.

Halbuki rastgele bir arama yaptım daha kafada pr4 bir do follow blog cıktı.bu bloglara girip bloglar hakkında backlinki kapmak garanti olsun diyorsanız blogu okuyup ilgili ingilizce yazılar yazın hatta up uzun yazın ne kadar caktırmazsanız o kadar kolay eklenirsiniz.

Kendi yontemimi acıkladım umarım işinize yarar benim yarıyor ileride burda daha kullandığım bir cok yontemi sizlerle paylaşacağım.

forum.iyinet.com u inşallah daha paylaşımlar dolu bir foruma donuştureceğiz.herkesi bu konu vesilesi ile paylaşıma davet ediyorum.

insanlara yemesi icin pasta vermeyin , pasta yapmasın oğretin...

Alıntı yapmak isterseniz http://koreanturk.com/ linkiyle alıntı yaparsanız sevinirim.