Merhabalar,
Daha onceden seozeo.com'da yayımladığım "yeni başlayanlar icin SEO" rehberini, kaynakca ve referans bolumlerini de ekleyip geliştirerek muadilleri 27$ olan bu seti ucretsiz olarak e-book halinde dağıtmaya karar verdim. Daha once SEOMOZ'da yayımlanmış link algoritmaları ile ilgili ceviri ve editoryal duzenlemelerini yaptığım "İleri Derece Backlink Değerlendirme Algoritmalarını" da kitap okuyucularına hediye olarak arşiv dosyasına ekledim. İlgili dosyayı, tr.yigitkonur.com ve backlinkrehberi.net uzerinden bultenime abone olmuş takipcilerimle gectiğimiz gun paylaşmıştım, tekrar abone olmalarına gerek yok.

Tamamen ucretsiz seti indirmek icin; bu adrese girerek e-mail adresinizi belirtmeniz yeterli. Setin devamını edinmenizi sağlayacak e-posta bultenine uyeliğinizi sağlayan linki tıklar tıklamaz seti indirebilirsiniz. (dilediğiniz her zaman bultenden ayrılabilirsiniz)

Ucretsiz yukle!

Ayrıca bultenimizle ilgili bilgi edinmek isterseniz tr.yigitkonur.com uzerindeki sosyal ağ profilleri uzerinden bulten hakkında yazılmış yorumlara ulaşabilirsiniz. Her bultenin altında yer alan "listeden ayrıl" bolumunu tıklayabilirsiniz.

Not: Adobe Reader X ile goruntulemeniz onerilir.