Merhaba Arkadaşlar.
Daha Oncede Dediğim Gibi Google'nin Bazı Sitelere 25 Haziran Sonrası Yaptığı Bazı Şeyleri Araştırmaktaydım.
Yaptığım Araştırmalar Gosteriyor ki Google Kendini Gunden Gune Yenilemekle Birlikte Kendi Kalitesini de Yuksetmeye Calışıyor.
Ve Bunuda Başarmış Gorunuyor.
Nasıl Bu Kadar Emin Olabiliyorum? (Olabiliyorsun? Diye Soracaklarınız Olacaktır Muhakkak.)

Makaleme Başlamadan Once Size Googlenin Ne Yaptığını Bir Ornekle Acıklamak İstiyorum."Sitenizin Yaşlı Veya Genc Olması Muhim Değil."

Ornek ; Bir Kız Gorduğunuzu Duşunun.
Kızın Fiziki Ozellikleri ; Sarışın, Acık Mavi Gozlu, Uzun Boylu, Beyaz Tenli.Uzun Lafın Kısası Afet Gibi Bir Kız. (Resmi Beyninizde Oluşmuştur.Umarım)
Bu Kızı Siz Gordukten Sonra Bayağı Beğenirsiniz.
Keşke Kız Arkadaşım Olsaydı da 10 Bin YTL Borcum Olsaydı Derdiniz. "-Şahsen Ben Derdim." Sizde Onaylıyorsanız Devamını Okuyun.
Onaylamıyorsanız Hic Zamanınızı Boşa Harcamayın!
(Bu Sayfayı Kapatın Keyfinize Bakın..)

Onaylayanlar İcin ;

Duşunun ki o Afetle tanıştınız ve arkadaşınız olmaya karar verdi.Gun gecer devran doner, bir bakmışsınız sevgili olmuşsunuz o guzel fiziğine kapılıpta...
Derken ; Şoyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz.
Kız cok guzel ama tanıdıkca sizi kendisine cekeceği yere itiyor. Fiziği guzel ama Kimyası iğrencmiş."Sizce tabi."
Kızın Kimyasını Oğrendikce kız hakkındaki duşunceleriniz koreriyor.
Ve Yavaş yavaş kızdan kopmaya başlıyorsunuz.Bir sure sonra kızdan tam anlamıyla nefret etmeye başlarsınız.
Biri size onu sordu mu, lafını kesip ; "- Sus! adını bile anma" diyecek kadar kin beslemektesiniz ona karşı.
Orneğimiz burada son bulur...
Tabi bu ornek benim hayal urunumdu.O Derece Afet Bir Kızdan Kim Nefret eder ki ?
Haklısınız, Sacmaladım biraz.
Guzel bir soz vardır bilmem duydunuz mu ?
Aynen şoyle ; "İnsan Guzel Sevmez, Sevdiğini Guzel Bulur." Diye.
Herneyse.
---
Şimdi donelim kuru fasulyenin faydalarına. Yani Ana Konumuza.
Burada yapmak istediğim şey; Siz değerli webmaster arkadaşlarıma ne demek istediğimi daha acık bir şekilde aktarabilmektir.
Burada Erkek ve Sarışın Afet Rollerini Değiştirdiğiniz Zaman Google ile Guzel Siteniz Arasındaki İlişkiyi Canlandıracaksınız Aklınızda.
Yani ;
Erkek = Google
Sarışın Afet = Siteniz
Ne demek istediğimi azda olsa anlamışsınızdır umarım.
---
Bu verdiğim orneğin 25 Haziran Sonrasindaki Zamanla Alakası Ne Peki ?
Alakası Şudur Arkadaşlar ; Guzelim Sitenizi Google Oncelikle Beğenir, İstediğiniz Yere Yukseltir.
Ancak Daha Sonra Yaptığınız Hilelikleri (Spam, Boş Sayfalar, Alakasız Titleler, Bolca Gereksiz Etiketler vs vs...) Yani İc Kimyasını
Gorduğu zaman Siteniz GoogleBotunu Kendisinden İter.
Dikkat Ederseniz "İter" Diyorum Arkadaşlar.Guzelim Siteniz GoogleBotunu Tekmelemez, Yalnızca İter.
Tekmelemiş Olsaydı, Sitenizle Birlikte Googlede Zarar Gorurdu.

[Tekrar ; Tekmelemiş Olsaydı, Sitenizle Birlikte Googlede Zarar Gorurdu.]

Hic Bir Teknik Direktor Sakatlanan Oyuncusunu İlelebet Takımdan Cıkarmaz.Ona Tam Anlamıyla İyileşinceye Kadar Zaman Verir.
Sizede Tanınan Bu Sure Zarfında Sitenizdeki Spamları, Boş Sayfaları, Alakasız Titleleri, Bolca Gereksiz Etiketleri ve Buna Benzer Diğer Hilelikleri Temizleyin.
Temizleyin Diyorum da , Adam gibi temizleyin.
Bir Yandan Temizlemeye calışırken diğer yandan kirletmeyin.
---
Bana Gonderilen Sitelerin Tumunde Gereksiz İceriklerle Karşılaştım.
Evet Arkadaşlar 25 Site Gonderildi Bana Ve Bunların Hepsinde de "Kopya İcerikler, Spam Sayfalar, Boş Sayfalar, Sayfa iceriğiyle Alakasız Titleler, Gereksiz Etiketler"
Gordum.
Sitelerin Adreslerini Yazmak istemiyorum.Bana Site Gonderen Arkadaşlarım Kendilerini Biliyorlar zaten.
Bana Gelen Sitelerden Birkacıda Yeni Acılmış.
O Yeni Acılan Sitelerin Durumu Farklı.
1. Makalemde Yeni Acılan Sitelerde Yapılması ve Yapılmaması Gerekenleri Anlatmıştım.Bkz.
O Arkadaşlarım Makalemi Okumamışlar Sanırım, Yapılmaması Gerekenleri Israrla Tekrarlamışlar.
Ve Onlarda Sazan Gibi Ağa Takılmışlar.
Sazan dediğim icin ozur diliyorum ama başka ne diyebilirim ki ? Sazanlık işte.
Size Yapmayın diye diye Boğazımızda kıl kalmadı ama Sizler Israrla Yapıyorsunuz.
Sonrada Gelip "- Google Cifte Standart uyguluyor. - Ben Bunu Haketmedim. - Beni Sallamıyor Google... vs vs..vs... Ivır zıvırları Sıralıyorsunuz.
10.000.000.000 x Yapma = 10.000.000.000 Milyar Defa Yapma.
(Sıfırlarını Uzatabilirsiniz.)
---
Hee..Sitemi Temizledim de Bundan Sonra Ne Yapmam Gerekiyor ?
Yapmanız Gerekenler ;
1) Sitenizin İceriğini Temizlediğinize Emin Olmak.
2) 3-4 Gunde Bir En Az Bir Sayfa Ekleyip Sitemap'a Eklemeden Sitenizden Bağlantı Vermek.
(Sayfa Google Tarafından İndexlendikten Sonra Sitemap'a Eklersiniz.)
3) Sitenizde Guncellik İlkesini Tekrarlamak.
4) Sitenizin İceriğiyle İlgili Linkler Almak. (PageRank Değeri Muhim Değil.İcerik Aynı Olsun Yeter.Bide Googlede İnfosu Olsun.)
5) Daha Once Kasmış Olduğunuz Bir Title Varsa Ondan Ayrı Ama Ona Yakın Başka Bir Title Secip Onunla Yola Devam Etmek.
6) O Kasacağınız Yeni Titleyi Anasayfanızın Titlesine Eklemek.
Son Olarak.
7) Sitenize ve Kendinize Guvenmek.

---

Bunları Yaptıktan Sonra Siteniz Yavaş Yavaş Duzelecektir.
Yani ; Sarışın Afette Kusur Goremeyen Erkek Yeniden İlgi Duymaya Başlar.
Ve Belkide Pişman Olur, Ne Kadar Guzel Bir Kızdı. Ben Neden Bu Kızı Bıraktım ki ? Diye Sorar Kendine
---

Evet Arkadaşlar.
Faydanıza Olacağını Duşunduğum Bir Paylaşımda Bulunduğumu Sanıyorum.
(Umarım Sizde Oyle Duşunuyorsunuzdur.)
Tamamiyle Bana Ait Bir Sozle Makaleme Son vermek İstiyorum.

: - Paylaşmak Bir Sanattır.En Guzel Sanat, İnsanın Faydalanabileceği Bir Paylaşımda Bulunmaktır.
---
Saygılarımla...