Paylaşımlarımı takip eden arkadaşlar farketmiştir, uzun suredir e-book'lar halinde paylaşımlar yapıyor. Gectiğimiz yıllarda yaptığım "yazı dizisi" tarzı paylaşımlardan ziyade, derli toplu ve bilgisayarınızda yer edilen minik e-book'lar yaratmak cok daha etkili sonuclar sağlayabiliyor.

Arama motoru rekabetinin arttığı bu donemde; Youtube videoları uzerinden nasıl trafik sağlanacağı, Youtube SEO'ya yonelik ozel teknikler, video hazırlama ve outsource gibi kritik konular uzerinde durduğum bu kitabın faydalı olmasını umuyorum. Ozellikle Adsense'e yonelik calışan pek cok webmaster icin CPA ve PPS sistemlerine yonelik trafik kaynakları konusunda cok iyi fikirler verebilecek bir kaynak olduğuna inanıyorum.

21 sayfa ve 1500 kelimeyi aşkın bir iceriğe sahip olan 17$ değerindeki bu kitabı SEOTeknikleri.com takipcileri, İyinet Forum-R10.net uyeleri ve bulten takipcilerimle olarak paylaşmaya karar verdim. Aşağıdaki resmi veya adresi tıklayarak, urunu e-mail adresinize ucretsiz gondermemizi sağlayabilirsiniz.

Ucretsiz yukle!

Ayrıca bultenimizle ilgili bilgi edinmek isterseniz tr.yigitkonur.com uzerindeki sosyal ağ profilleri uzerinden bulten hakkında yazılmış yorumlara ulaşabilirsiniz. Her bultenin altında yer alan "listeden ayrıl" bolumunu tıklayabilirsiniz.

Not: Adobe Reader X ile goruntulemeniz onerilir.