Aslına bakarsanız iki farklı forumda aynı konuyu acmaktan pek hoşlanmam ancak bu sefer ki biraz farklı olduğundan buradan da paylaşımda bulunmak istedim.
Anahtar kelime ve yoğunluğu hakkındaki makalemizin ilk bolumunu ve ozetini yayınladık. SEO calışmaları kapsamında yapılan site ici anahtar kelime oranının belirlenmesinde gerek yanlış yonlendirmelerle gerekse sadece site icine bağlı kalınarak yapılan oranlama hesaplarından kaynaklanan ceza alımlarının onune gecebilmek icin yayınlayacağımız makalemizin ikinci bolumude hazırlandı. Ancak bu bolume sizlerden gelen yanıtlarada (doğru ve yanlış bilinenleri) makalemizde değinmek icin kucuk bir soru cevap şeklinde iletişimde bulunmak istedik. Boylece webmasterlar ile birlikte (anket de diyebilirsiniz) gercek zamanlı bir makaleyi yayına alacağız ve boşa harcanan para ve zamanın bir nebze de olsa onune gececeğiz diye duşunuyorum.
Yanıtlarınızın, SEO calışmaları icin kandırılan webmaster arkadaşlarımız adına emsal niteliğinde olabileceğini unutmayınız. Sorumuza gelince;
Bir butik işletiyorsunuz ve satışlarınızı arttırmak istiyorsunuz (reklam olmasın diye kurum ve urunleri alakasız secmeye calışıyorum). Satış analizlerinize baktığınızda "siyah orgulu bel kuşağı" urununuzun satış potansiyelinin cok olduğunu fark ettiniz. Hemen gerekli calışmalar sonrası bir web sitesi hazırladınız ve bu urunu aramalarda ust sayfalarda cıkarmak istiyorsunuz. Anahtar kelimeniz ve oranını sizce ne olmalı?
Ekleme: Sevgili forum uyeleri, bu sorunun amacı sizi sınamak veya ne kadar bildiğinizi test etmek değildir. Sadece tum cevaplar toplanarak eksikler giderilip ,bilinmeyenler acıklanacaktır. (SEO'yu karşılıklı olarak anlamaya calışacağız)
Seo İpucu Anahtar Kelime ve Kullanım Oranı
Google Optimizasyon0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Seo İpucu Anahtar Kelime ve Kullanım Oranı