Merhabalar oncelikle 2 hafta once actığım sitem gayet iyi bir şekilde gidiyordu eklediğim icerikler hemen indexleniyodu ve 2 3 kelimede 2 haftalık olmasına ragmen yuksek sıralardaydı nolduysa bugun herzaman 4. sayfada cıktıgım kelimede birden yok oldum ilk 500 de bile yer almıyorum kaybolmuş site komple ama site adı ve title ile arattıgım zaman ilk sırada cıkıyor. Sorunlardan biride indexim yavaş yavaş duşuyor araştırdıgıma gore kopya icerik, fazla backlink kasma vs vs. gibi sebeplerden oluyormuş ama icerik konusunda eklerken iceriği mesela sitem video sitesi ilk once video yu izleyip sonra ona gore eski title acıklma keyword vs. gibi şeyleri silip kendim video ya gore yazıp ekliyordum, backlink konusunda da 2 3 dizin sitesine eklemiştim başkada bişe yapmadım. Birde organik hit programı diye bir program kullanıyordum yaptıklarım bunlar sadece başkada kayda değer bişey hatırlamıyorum. Lutfen bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim sandboxta mı yım acaba ? Şimdiden teşekkurler.