Merhaba Değerli Arkadaşlar;
Web Sitemiz(adresini şu an vermek istemiyorum.yaklaşık olarak 1 yıl 3 aydır aktif.Sistem WordPress.Sitede 300 tane makale var ve bu yazıların %90'ı ozgun 300+ kelime makaleler.Bazı sitelere bakıyorum 1-2 ayda ya da 4-5 ayda siteleri 1k-5k-10k vs... hit yapıyor ama bizim sitemiz nedense 300'u gecmiyor(son 1 haftadır 124 ve altı oluyor).Filtre durumu filan olsa webmaster toolstan uyarı filan gelirdi diye duşunuyorum.Ustelik infosu da sitenin mevcut.(site:.... aratınca info ilk sırada cıkıyor.)Konular belki cok legalparalı değil ama 1 yıl 3 ay gecmiş en azından sitenin hitinin ortalama 2-7 k olması gerekirdi diye duşunuyorum... Aynı şekilde bir oyun tanıtım sitem var ve acılalı yaklaşık 2 ay oldu.Oradaki makalelerin tamamı ozgun ve 30 tane makale 230 tane etiket var.Sayac bilgilerinden baktığımda en fazla 15 hit geliyor.Demekki 2 sitede de bir şeylerde yanlış yapıyorum ama cozemiyorum.Sizlerden yardım istiyorum;
Aklımı kurcalayan sorular var;
-Acaba Backlink calışması yaptırmadım(2 siteye de).Yada bir seo calışması yaptırmadım.Bu yuzden olabilir mi?
-Etiketleri yanlış giriyorum desem bu sefer o etiketlerden hic hit gelmez.Sizce yanlış mı giriyorum?(Ornek: Makale ismi: yaz saati uygulaması... Etiketler: cumartesi gecesi saatler 1 saat ileri,saatler ne zaman ileri alınacak,saatleri ileri almak,yaz saati, yaz saati 1 saat ileri, yaz saati uygulaması...)
Aklıma gelecek sorular olursa siz değerli arkadaşlara sorularımı ileteceğim ama bu gercekten ciddi bir konu.Sonucta bir emeğimiz var ve bu kadar cok duşuk hitlerin gelmesi bizi hic mutlu etmiyor...
Yardımlarınızı Acilen Bekliyorum..
İyi Calışmalar Diliyorum...
Soru Sitemiz 1 Senelik Ama Hit Yok??
Google Optimizasyon0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Soru Sitemiz 1 Senelik Ama Hit Yok??