Selam arkadaşlar.Benim bir blog sitem var.Bu sitemi seo optimize tipi sitelerde analiz ettiriyorum ve gayet iyi cıkıyor sadece 3-5 hata bulunuyor.Onlardan en onemliside sitemde meta tag kullanmıyor oluşum.
Sizce meta tag kullanmam benim icin ne kadar onemli.Googleda zaten genellikle hep ilk sonuclarda cıkıyorum prsi benimkinden yuksek olanlar bile benden sonra cıkıyor ve blogumun seo durumu gayet iyi. ve googledan bloguma ciddi bir ziyaretci geliyor.Sormak istediklerim kısaca şunlar:
-Sizce meta tag kullanmama gerek varmı
-Blogda adsense yayınlıyorum meta tagda sitemle alakası olmayan kelimelerde kullansam googleın buna kızma ihtimali nedir.Cunku adsense yayınlayan coğu site alakasız kelimeler kullanıyor ama google bişey demiyor sanırım.Bana bişey diyebilirmi..
-Meta tag kullanınca veya meta tagdaki kelimeler değişince adsense reklamları iceriğe goremi yoksa meta tagdaki kelimelere goremi cıkar.Blogumda son zamanlarda eskiye nazaran daha ilgi cekici ve daha cok ucret veren reklamlar cıkıyor onların gitmesini istemem.O yuzden soruyorum.
Evet sorularım bunlar.Seo uzmanlarının yanıtlarını bekliyorum..
İncelemek isterseniz: http://geccetr.blogspot.com
Meta tag konusunda yardım istiyorum
Google Optimizasyon0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Meta tag konusunda yardım istiyorum