Arkadaşlar; kopyala yapıştır yapmayı adet edinmiş ve bu huyundan vazgecemeyen blogcular icin şoyle bir kurtulma "ilk adımı" duşundum..
Tabi uygulayıp uygulamamak size kalmış - ben şu şekilde kullanıyorum...
Misal gelen icerik şu şekilde diyelim:
İstanbulda devlet memurları icin mesai saatleri 30 Ekimden itibaren saat 08.00-12.00 ile 12.3016.30 olarak uygulanacak.
İstanbul Valiliğinden yapılan acıklamaya gore, Bakanlar Kurulunun 13.03.2012 tarih ve 2012/2878 sayılı kararı gereğince; gun ışığından yararlanarak enerji tuketiminin azaltılması yanı sıra sabah-akşam saatlerindeki trafik yoğunluğu da dikkate alınmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 100. maddesi gereğince mesai saatleri değiştirildi.
Buna gore, mesai saatleri 30 Ekimden itibaren saat 08.00-12.00 ile 12.3016.30 olarak uygulanacak.
Bir iki yer değişikliği ile sadece 40 saniyede şu hale getiriyorum:
30 Ekimden itibaren tum memurlar icin mesai saatleri 08.00-12.00 ile 12.3016.30 olarak değiştirildi.
Bakanlar Kurulunun kararı sonrası valilikten gelen acıklamaya gore; gun ışığından yararlanarak tuketimin azaltılması yanı sıra İstanbul'daki trafik yoğunluğu da dikkate alınmak suretiyle, Devlet Memurları Kanununun 100. maddesi gereğince mesai saatleri değiştirildi.
Hızlı bir ornek oldu ama mantığı kavrama acısından bir fikir verebileceği duşuncesindeyim..
Ozgun İcerik Cok mu Zor?
Google Optimizasyon0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Optimizasyon
- Ozgun İcerik Cok mu Zor?