Yabancı Sitelerden yola cıkcak olsaydık haziranın ilk 2 haftası kesin gozuyle bakılıyordu malesef gercekleşmediği icin tek umut olarak ağustosun 7 si gozukmekteydi
Gunler 18 Ağustos'u gostermesine rağmen halen bir pagerank guncellemesi yok
kimse googlenin ne zaman yapacağını bilmez ama şu bilinen bir gercekci '' fake ile yapılan siteler cope'' gidecek en son guncellemede resmen cop sitelere buyuk değerler verildiğini gorduk bu kadar geceikmenin nedeni bu olsa gerek cop siteler kullanılmayan,icerik eklenmeyen,ziyaretcisi vs olmayan sitelerin bu guncellemeden cok kotu etkileneceği aşikar.
bi firma sitem var bknz: http://konyacambalkoncu.net
her ne kadar firma sitesi olsa dahi her gun icerik ekleniyor , cıkarılıyor , duzeltiliyor, tamamı turk ve istediğim anahtar kelimede gunde 170 ziyaretcim var (sadece programlardan google de arama yapıp girenler haric)
bu programlar sayesinde Pr 2 olması muhtemelen gibi gozukuyor gelecek pagerank tahmini yapan sitelerde her ne kadar 4 cıksada benim icin Pr 2 bi firma sitesi icin oldukca ideal gozukuyor.
Eğer bu altı ustu bi firma sitesinde pagerank 4 alırsam programların dağıtımına başlıyacağım ki herkez faydalansın haa 3 yada 2 cıksa belki yine dağıtabilirim en niyahetinde bi not almışız google dayımızdan.
GEL GELELİM KONUNUN OZETİNE BEN HERKEZİN Bİ TAHMİN YURUTMESİNİ İSTİYORUM FAKAT ŞU ŞU GUNLERDE DEĞİL ŞU GUN OLUCAK DESİN !!
Tahmini Doğru Cıkana 4 Adet Sitenizi Yukarılara Cıkaran ve Alexada Duşuş Sağlayan Program Verilecek
BENİM TAHMİNİM YAKIN Bİ TARİH VERİYORUM 27 AĞUSTOS
Not tahminlere -5 +5 İhtimalide vardır yani 10 eylul dediniz 15 eylulde olursa yine vericem
Arama kelimeleri : 2013 pagerank guncellemesi,2013 ağustos ayı pagerank guncellemesi,pagerank guncellemesi,2013 eylul pagerank guncellemesi,pagerank ne zaman guncellenecek