Coğu site sahibinin başının belasıdır google amcada indexlenme olayı yazdığımız yazılar, paylaştığımız icerikler kimi zaman 5 dakika kimi zaman bir kac gunde indexleniyor belki farketmiyoruz ama paylaştığımız iceriği hemen sosyal medyada veya diğer tanıtım yollarıyla paylaşıyoruz.

Hemen ama bu cok zararlı onu soyleyeyim nedenmi ? Ornek verecek olursam mesela ozgun olarak Peynirli Makarna yemek tarifini kendime has bir tarifle yazdım sonra wmaraci.com veya r10.net veya facebook aracılığıyla paylaştım tamam buraya kadar herşey guzel ama icerik hırsızları var yani kopyala yapıştırcılarımız mevcut guzel ulkemde ve bu yontemde baya yaygın hemen calıyor ve kendi sitesine kopyalayıveriyor yazımı tabi google adaletli değilki benim sitemdeki yazıdan once kopyala yapıştırcı abimizin sitesini benden once indexleyiveriyor olurmu olur cok şahit oldum.

Bu duruma Sonra benim sitemdeki icerikte indexleniyor ama kime ne fayda adamın sitesi indexlendi bile ve google benim kendi yazdığım yazıyı kopyalanmış icerik olarak goruyor ve tabana doğru gonderiveriyor benim sitemi ne kadar huzun verici bir olay değil'mi ? işte bende bunun onune gecebilmek icin google amcayı kullanarak hızlı indexlenmeyi gostereceğim size belki coğunuz biliyordur bu yontemi ama bilmeyenler icin şu an yazmış olduğum yazıyı indexleterek resimler aracılığıyla gostereceğim umarım işinize yarar ve kopyala yapıştırcı amcalardan kurtuluruz bu konu coğunuza basit gelebilir ama bu aslında cok felaket bir olay hadi hepinize kolay gelsin.

Oncelikle google urunler'den web yoneticisi araclara giriyoruz ardından daha once eklemiş olduğumuz sitemize google web yoneticisi araclardan giriyoruz ardından sol menuden tarama ve google gibi getir linkine tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa geliyor.

Daha sonra indexleteceğimiz sayfanın linkini aşağıdaki resim'de gosterdiğim şekilde gerekli yere yapıştırıyoruz ve getir butonuna tıklıyoruz bir kac saniye sonra yine resim'de gosterdiğim gibi dizine gonder butonu geliyor ve dizine gonder'e tıkladık'dan sonra google iceriğimizi indexliyor bu kadar basit aşağıdaki resmi takip ediniz.

Ve mutlu son yazımız bir kac dakika sonra google dizinin'de olacak yalnız bazan değişiklik gosterebilir.

Tarafımca denendi ve test edilerek onaylandı, bu yuzden % 99.9 başarılı bir şekilde indexleniyorsunuz.