Daha onceki yazılarımda duzenli,doğal backlink almanın backlinkleri guclendirdiğini anlatmıştım.Bu yazımdada sizlere edu ve gov backlinkten bahsedeceğim.Edu ve gov uzantılı siteler ucretsiz hizmet verdikleri icin bu gibi sitelerden backlink almak cok cok faydalıdır.Ama her yazımda soylediğim gibi arkadaşlar bu işlemleri tamamen doğal yollarla gercekleştiriniz.heklink ve benzeri yontemlerle backlink elde etmek tamamen zararlıdır.Edu ve gov uzantılı sitelerden backlink alırken bu backlinklerin ceşitliliğine yani yorum yaparak,profilden ve ceşitli yollardan backlink almanız backlinklerinizin daha etkili olmasını sağlayacaktır.Yalnız cok cok aşırıya kacmayın,soylediğim gibi backlinkler duzenli olarak alınırsa daha faydalı olur.

Ben sizlere edu uzantılı sitelerden alınan backlinkler ceşitli olursa fayda eder,demiştim.Şimdi ben sizlere bir kac ceşit edu ve gov uzantılı site vereceğim,onlardan ucretsiz backlink alabileceksiniz.

Edu Ziyaretci Defteri Backlink

http://web.utk.edu/~dst/guestbook/index.php

Gov Ziyaretci Defteri Backlink

http://www.domanicmuftulugu.gov.tr/d...defter_yaz.asp

Sende bu yazımı okuyarak ucretsiz edu veya gov backlink sahibi olabilirsin.
Sende bu yazımı okuyarak ucretsiz edu veya gov backlink sahibi olabilirsin.
Yazımı şoyle bitirmek istiyorum,seo tamamen tecrube işi değildir,%40 tecrube %60 zeka işidir.Herkesin yaptığı yontemler yerine kendi yontemlerinizi arayıp,bularak.Veya kendi yonteminizi bile bulamadıysanız yada aramadıysanız kendi stratejinizi oluşturasınız ki başarıya ulaşınız.Yazımızı ceşitli sosyal medya ortamlarında paylaşırsanız sevinirim.

Elimde 2 tane profilden backlink alabileceğiniz,edu ve gov uzantılı site mevcuttur.Almak isteyenler aşağıya yorum yaparlarsa 17 martta maillerinden bu backlinklere sahip olabilirler.Arkadaşlar amacım zorla yorum attırmak değil,aşağıdan mailinizi gireceksiniz ve bende o maile atacağım,ama isterseniz iletişim bolumundende bana ulaşabilir,bu şekilde de backlinklere sahip olabilirsiniz.
Kaynak:SanalGerzek