Googlede Ust Sıralara Cıkmak​

Evet bu yazımızda googlede ust sıralara cıkmak icin neler yapılır, şimdi genel olarak onu biraz anlatayım.Evet tum webmasterlerin problemidir.Googlede ust sıralara cıkmak sıra almak.Ama aslında bu iş cok basittir.Bu iş en onemli kısmı sabırdır.Eğer sabırlı olamayıp,surekli bi calışma yaparak ne bileyim boyle hic beklemeden yani kısaca aceleci olursanız bu iş olmaz, elinizden kayar gider.O yuzden googlede ust sıralara cıkmak istiyorsanız,başta sabırlı olmalısınız.
Sitelerin yaşına gore;

1 AY VE ALTI SİTELER

-Sosyal Medya [En onemlisi]
-Forum Tanıtımı
-Video Backlink Calışması
-Forum paylaşımları
ilk ay siteye bu tarz calışmalar yapılmalıdır.Evet şimdi bunları başlıkları altında inceleyelim.
Sosyal Medya

Evet şimdi sosyal medya dedik.Bu kısım hakkında daha once bilgi verdim.Sosyal Medya ve Seo adlı konumda gene birkac birşey soyleyeceğim.Bu kısımda sitenin cok takipcili bir sosyal medya hesabı olması demek sitenin bir kere 1-0 onde başlaması demektir.Yani sizin cok takipcili bir sosyal medya hesabınız olsun.Orada surekli yazılarınızı paylaşın,paylaşılmasını sağlayın.
Forum Tanıtımı

Evet daha once forum tanıtımından bahsetmiştim.Forum Tanıtımı ve Seo
Video Seo Backlink

Evet daha once bundan hic bahsetmedim şimdi biraz bundan bahsedeceğim.
Video Seo Backlink Nedir ?

Video seo backlink ceşitli sosyal medya ortamlarından videonun icine sitenizin linkini koyarak paylaşım yapmaktır.
Video Seo Backlink ve Seo

Video seo backlinkin seoya cok buyuk etkisi vardır.Bu yuzden bir siteye video seo backlink calışması yapmak gerekir.Yakında bu konu hakkında detaylı bir yazı yazacağım.

Forum Paylaşımları

Evet forum paylaşımlarıda sitenizin cok cabuk duyulmasına bilinmesini sağlar.Bu yuzden forum paylaşımlarıda cok onemlidir.Surekli gunce olun,forum paylaşımı yapınız.Burada dikkat etmeniz gereken bir şey daha eğer forumunuzdan bir kısım yazı aldıysanız.Altına kaynak belirtip,sitenizdeki o yazının adresini veriniz.

Yazının devamı gelecektir...Takipte Kal !

Kaynak: Seocun.blogspot