ama artık yanlışlarının farkına varmaya başladılar,
epey bir zamandır http://66.249.93.104 dc sinde kıpırdanma vardı ve bir dc haric bu kıpırdanma diğer dc lerde yoktu. bu iki dc, bilindiği uzere big_daddy denilen olayın aktif olduğu iki dc (diğerinin ip si şu an aklımda yok)
ve bu dc lerdeki sonuclar yavaş yavaş diğer dc lere gonderilmeye başladı, ve artık yeni sonuclar karşımıza daha fazla cıkmaya başlıyor
domain name eskisi kadar yine onemli, hatta daha fazla onemli (olması gerekir zaten)
icerik eskisinden coook daha onemli
sitenin yaşı (yorum yok, onu gozlemleyemedim)
mask la konuştuğumuz uzerinde konuştuğumuz ve varsayımlarda bulunduğumuz cumleler doğru cıkmaya başladı, google releated olayını artık iyice aşmış. hangi kelimenin hangi kelimlerle ilgili olduğu konusunda ve de kelimeye gelebilecek ekler konusunda artık bayağı bir uzmanlaşmış. yani eczene ~ ilac olayını cozmuştu zaten, şimdi ise eczanedeki tum ilacların ismini ve de eczanedeki derken kelimenin kokeninin eczane olduğunu cok iyi biliyor. eczaneler diye arattığınızda arama sonuclarındaki eczane kelimesini bold yaptığını rahatlıkla gorebilirsiniz. yine maskla konuştuğumuz uzere google bu bilgileri bizden oğrendi (Mask ın takdir ettiğim gozlemlerinden birisi) ve de spam sayfalara şu ana kadar niye izin vermiş olduğu konusunda cevabını bulamadığım pek cok sorunun cevabını bulmuş oldum. spam kelimeler "ilgili kelimeler" konusunda google ın bulamayacağı kadar değerli bir kaynakmış (şahsi goruşum)
-------------
şu an acaip yorgunum yazmadan gecmek istemedim. bu thread i sakin kafayla guncelleyecem, daha soylemek istediklerim var şimdilik bunlarla idare edin