Arkadaşlar siteye yeni uye oldum ve cok uzun zamandır HYİP sitelerini takip ederim.Cok para batırdığımda olmuştur.Sitenizde bu bolumun biraz az başlıklı olduğunu gordum ve şu sıralar inanılmaz para dağıtan iki siteninde linklerini goremeyince başlığı acmaya karar verdim.
TURE PROFIT yaklaşık 2 yıldır hizmet veren bir şirket ama kucuk oyuncular icin pek cazip değil Cunku 3 odeme planı var.
Birincisi en az 10 dolar ile girebileceğiniz ve size haftada %8 kazandıran ve toplam 50 hafta anaparayı kendinde tutan bir sistem. Burada 100 dolar yatırım ile başlarsanız 13 hafta yani 3 ay sonunda ana paranız kadar para kazanırsınız. 50 hafta sonunda kazancınız ana para ile birlikte geri odenir ki 100 dolar icin toplam 500 dolar size geri donecektir. Haftalık kazancınızı da istediğiniz zaman tekrar sisteme dahil edebilirsiniz.Hatta 100 dolar atıp 50 hafta hic cekmeden surekli sisteme parayı dahil ederseniz. Sonunda size odenecek para 4690.16dolar olur.
İkincisi en az 500 dolar ile dahil olabileceğiniz 80 gunluk bir plan.Bu planda da %5 her gun hesabınıza yatmakta olup 80 gun sonunda eğer hic para cekmezseniz, 2500 dolar geri alıyorsunuz ki benim 500 dolarım şu an bu planda ve her gun odemelerimi Liberty hesabıma cekiyorum. Resimlerini yayınlayacağım.Yine bu sistemde de paranızı cekmeyip sistem icinde istediğiniz zaman bırakabiliyorsunuz.
ucuncu planda ise birinci gibi ama bu sefer 50 gun paranız onlarda kalıyor. Hic odeme almadan bekliyorsunuz ve sonunda size %350 getirisi oluyor.Bu planada en az 500dolar ile girebiliyorsunuz. Yani 500 yatırdığınızda 50 gun sonra elinize ana paranızla birlikte toplam 2250Dolar geciyor.
Bu siteden cekim yaptığınızda 2-3 dakika icinde size bilgilendirme maili gelir ve hesabınıza hemen yansır. Dediğim gibi senelerdir sektoru takip ederim ama hic bir hyip sitesine 500 dolar yatıracak kadar cıldırmamıştım fakat burası başka ve herkes faydalansın isterim.
Ekli dosyayı goruntule 6150Ekli dosyayı goruntule 6151
odemeleri ve geri donuşlerini iki odeme sisteminde de gorebilirsiniz.Resimlerde ayrıntılı olarak gosteriyor. Uye olmak ya da goz atmak isteyenler referal linkime tıklayabilirler.
http://tureprofit.com/?ref=zekkey
Diğer site ise yeni bir site olmasına rağmen kucuk yatırımcıları mutlu ediyor. Şu ana kadar bende dahil bircok kişiye odeme yaptılar. Hazır odeme yaparken faydalanmak gerekir. Benim o sitede 80 dolar yatırımım var denemeye devam ediyorum. Ama dediğim gibi o sitede de herhangi bir odeme sıkıntısı yaşamadım. Onunda linki aşağıda
https://fairyfunds.net/?ref=zekkey
TURE PROFİT ve FAIRY FUNDS
Yatırım Araçları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Yatırım Araçları
- TURE PROFİT ve FAIRY FUNDS