Merhaba arkadaşlar bugunku dersimiz de ise son zamanlarda oldukca icli dışlı olduğumuz bir sistemi yani satış ortaklığını anlatacağım . Satış ortaklığını tanıtmadan once size mantığını anlatmak istiyorum .

Satış Ortaklığı Mantığı Nedir?

Satış ortaklığı aslında isminden de belli olduğu gibi satışları senin referansın ile giderse satan kişi sana pay veriyor . Bir nevi onerme sistemi . Bu resim ile pekiştirebilirsiniz mantığı

Şimdiik başlayalım dersimize

Satış ortaklığı mantığını ustte anlatım biraz taktik vereyim . Satış ortaklığında kazanmak icin iki tane taktik var hadi gelin şu taktikleri inceleyelim !

1. Avcı Taktiği

İlk taktiğimiz avcı taktiğidir . Peki neden ismi avcı taktiği ? Cunku avcılar riskle kazanır . Ava giderler ama avsız donebilirler harcadıkları şeylerde boşa gider bu yuzden ben avcı taktiği diyorum . Avcı taktiği ile kazanmak icin satış sayfası hazırlayıp bunları para ile sosyal ağlarda , sitelerde , arama motorlarında reklam yapar ve boyle kazanmaya calışır . Bazenleri hic satış olmaz zarara girer bazenleri ise satışını yapar masrafları cıkar artı kar da kalır tabi bu risk meselesidir . İnternetten para kazanmak isteyen coğu kişi para vermeden kazanmak ister bu yuzden avcı taktiği fazla tutulmaz hadi birde 2. taktiğimize bakalım

2. Ciftci Taktiği

Bu taktiğimiz ise ciftci taktiğidir . Ciftciler garantili calışırlar . Reklama para vermezler, tohum eker ve para bicerler . Bir urun secerler o urunu analiz ederler . Bir blog oluşturup urun hakkında biraz icerik eklediniz . Tabii ki de olmazsa olmaz viral pazarlamayı kullanıp sosyal ağlarda tanıtırlar , imleme yaparlar. Bundan sonra tek yapmak gereken şey beklemek bazen . Tohum tutarsa fidan olur , buyur meyve ağacı olur tabii tutmayabilir arada . Maddi olarak bir kaybınız olmaz, sadece birkac saat zaman harcamış olursunuz .

Ben size ciftci taktiğini oğretmek istiyorum cunku avcı taktiği ile hem para hem zaman kaybedersiniz , ciftci taktiğinde ise sadece zaman kaybedersiniz . Riski goze alabilecekseniz avcı taktiğiyle niche bir urun bulursanız iyi para kazanabilirsiniz . Tabii surekli kazanmak icin ise ciftci taktiği bence .

Kaynak : http://onuroktem.com.tr/satis-ortakligi-nedir-satis-ortakligi-detayli-anlatim
[onay] Onur07 (Onur Oktem) [/onay]