Arkadaşlar belki oncedende gormuşunuzdur.aralık ayından beri odeme yapılmadığına dair başlık acıldı ve konuşuldu.. Ben yesil-kartı en az 4-5 kez aradım tartıştım vs.. en sonunda bugun bu konu hakkında toplantı yapılıp size geri donulunucek dendi.. iyi dedim herhalde 5i ile 15i arasındaki odeme doneminde oderler diye ama ayın 12si oldu ses seda yok..
kısacası yıllardır milyarlar kazandırdığımız yesil-kart.com paramızın ustune yattı..
ben kısaca ne zamandan beri calıştığımı ne kadar kazandırdığımı ve ne kadar paramın odenmediğini acıklayım :
Eylul 2005 den beri yesil-kart.comla calışıyorum..
şimdiye kadar benim sayemde kazandıkları para : 6.121.000.000 TL
en cok kazandırdığım ay : Kasım 2006 33 Adet % 15 1.012.000.000 TL
Aralık 2006 dan beri odeme yapılmıyor..
Aralık 2006 dan bugune biriken ve odeme alamadığım : 312.150.000 TL
toplamda 203 yeşil kart muşterisi kazandırmışım..
bu ayda bile 15 gun onceden reklamları kesmeme rağmen 1 tane başvuru ucretini ceplerine almışlar komisyonum olan 5 milyon alacaklarıma gecmiş..
12 tane altpartner kazandırmışım..
artık buna ne denir bilmem dolandırmakmı hakka girmekmi.. 10-20 milyon olsa neyse derim gecerim.. ama şu zamanda 10-20 ye bile muhtacken 312 milyonumun odenmemesi hak yemektir..
soz verdikleri %15 komisyon 203 olmasına rağmen panelde %20 ye bile gecmedi.. belirttiğim 312milyon %15 komisyonudur.. %20 ile 400 milyon civarı oluyor.. hadi gectim yuzdesini... 312 milyonu alamadım..
hala sitelerinizde bannerleri varsa cekin..
bu duruma duşenler telefonlara sarılsınlar..
sakın email atmayın en az 20-30 email attım hicbiyerden cevap gelmiyor sallamıyorlar..
telefonla arayın ve sonuna kadar tepkinizi gosterin..
zaten butun capsler istatistik resimleri elimde.. 1-2 telefon konuşmasınıda kaydettim.. 15ine kadar odeme olmazsa kadıkoy savcılığına kanıtlarla ve banka hesabımın aylık giriş cıkışlarını gostererek dilekce vericem..
yesil-kart.com un telefon numarası : Cağrı Merkezi: +90 212 444 0 219
yesil-kart.com dolandırıcı cıktı!...
Türk Sponsorlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Türk Sponsorlar
- yesil-kart.com dolandırıcı cıktı!...