ATV ekranlarında yayınlanan 'Esra Erol'da' programı, her gun yeni bir olay gundeme geliyor. Programda bu kez de skandal bir olay yaşandı. Konuklardan Ali Bey, eşi Sevim'in, Mumin Resul'a kactığını ifade ederek programa katıldı. Eşinin kactığını anlatan adam hem studyodakileri hem de ekran başında programı izleyenleri şoke etti. Mumin isminde bir adamın kurduğu bir din grubunda kadınların olduğu belirtilirken Sevim'in de aralarında bulunduğu bu kadınların Resul'a "Aşkım" şeklinde mesajlar attığı ifade edildi. Resul'a, Sevim'i kardeşten ote gorduğunu soylerken Sevim ve diğer kadınların, karısı Mahizer'den boşanabilmesi icin sevgili rolu oynadıklarını anlattı. "İlişkimizde gorunurde bir sorun yoktu" diyen Ali, sosyal medyadan gelen bir mesajla eşinin başka biriyle beraber olduğunu oğrendiğini soyledi. Bu bilgiyi Mumin Resul'un eşi Mahizer ’den aldığını belirten Ali "Mahizer, 'Benim kocamla senin karın beraber yaşıyorlar' dedi." şeklinde konuştu. Esra Erol'da eşinin kactığı adamı gorunce sinir krizi gecirdi
Ali bey eşinin kactığı Mumin Resul'un canlı yayında studyoya gelmesi uzerine Resul konuşmaya başladığında Ali, "Sizin hayatınız yalan, benim yuvamı yıktınız" diyerek ofkelendi. Yaşananları anlatması icin soz verilen Resul ise, "Sevim ’i 5 ay once, messenger gruplarımızda tanıdım." dedi. Ondan once başka arkadaşlarım tanımış diyen Resul, ilişkilerinin boyutunu ise kardeşten de ote olarak tanımladı. Grubun inanc ve din uzerine olduğunu ifade eden Mumin, "Varlık ozunde aynı şeylere inandığımız icin biz onun kardeşliğini yapıyoruz. Bu arkadaşların gormeden inanmak dediği bir deyim var ya, işte bu takım insanlara karşı bizim savaşımız da birleşip bunları anlatmak." şeklinde konuştu. Esra Erol, yazışmaların duygusal bir ilişkinin gostergesi olduğunu soylemesinin uzerine Mumin "Bunu cıkartmanız icin beni dinlemeniz gerekiyor" şeklinde kendisi savundu. Ardından yayına telefonla bağlanan Sevim ise "Mumin Resul Bey izah etti, kardeşten de oteyiz" şeklinde konuştu. Mumin Bey'le bir evi paylaşmadığını belirten Sevim, duygusal yazışmaların sebebiyle ilgili ise grup arkadaşlarıyla boyle konuştukları yonunde acıklaması yaptı. Sevim canlı yayında, "Biz genel olarak biz diye konuşuyoruz, tekil konuşmayız. Ben İstanbul ’a geldiğim zaman bizim Ali Bey ’le 14 yıllık gorunurde bir ilişkimiz vardı. Başka anlamda yoktu. Biz kendisiyle zaten konuşuyorduk. İstanbul ’a tatil amaclı geldim ama biz onunla karar vermiştik ve aynı evin icinde boşanmış halde bir yıl beraber yaşayacaktık cocuklarımız alışana kadar. Mumin Bey'le gonul ilişkim yok ama bu soruyu Mumin Bey ’e sorun, karısıyla ilgili sorunlarını. Bu resimlerin neden ifşa edildiğini, bu yazıların bu şekilde neden abartıldığını anlamıyorum." ifadelerini kullandı. Resul ise "Ben yaklaşık 2 yıl oncesinde Mahizer ’le ayrılmak istediğimi soyledim. 5 yıldır evliyiz, 3 aylık bebeğim var. Yaklaşık 2 senedir ben bunun kavgasını veriyordum." dedi. Esra Erol, Resul'e eşiyle problemlerinin Sevim ’le bağlantısını sorunca "Ben bir oyun kurdum. Hani cocukken oyun yaparlardı ya yere para atarlardı, alacak mı almayacak mı diye bakarlardı aynı oyunun buyuğunu oynamayı sectim." şeklinde konuştu. Esra Erol, "Yere parayı attınız, Sevim mi aldı" diye sorunca Resul, "Sevim aldı, başka insanlar aldı, onlar da benimle ortak bir calışma icerisinde Mahizer'den kurtulmamı istediler." dedi. "Sevim, Mahizer ’den kurtulmanız icin size nasıl yardım etti?" diye sorulunca “Bana yanlış anlaşılacak şekilde yazılarla ifadelerde bulunmasını istedim. Bunu o da diğer arkadaşlarım da biliyordu. Sadece sevim değil, bircok kadın yardımcı oldu." dedi. Sevim de bunu sadece kendisinin değil butun grup arkadaşlarının yaptığını soyledi. Resul, mesajlar atan diğer 4 kadının ikisinin evli, ikisinin bekar olduğunu anlattı. Birbirlerine fotoğraflar da attıklarını soyledi ve "İnandırıcı olmak icin ne kadar abartılırsa o kadar abartıyorduk tabii belli bir ahlak cercevesinde" ifadelerini kullandı. Resul, "eşim 2 senedir ayrılmamak icin elinden geleni yapıyor. Gecen sene ben evden gittim." dedi. Ote yandan Mahizer ’in hamileyken canına kıymak istediğini anlatan bir mektup yazdığını da soyledi. Bu sırada yayına bağlanan Mahizer ise 3 aydır eşinin Sevim ’in yanında olduğunu soyledi. Resul'un kendisine arkadaşlarla gruplarda dini konularda konuştuğunu soylediğini anlattı. Mahizer, dun akşam Resul'un Sevim ’in yanından kendisinin yanına geldiğini de ifade etti. İsmini vermek istemeyen bir izleyici ise yayına bağlanarak grubun 10 kişilik olduğunu aktararak, "Sevim ’in İstanbul ’a gitme sebebinin Resul olduğunu biliyoruz" dedi. Grubun iceriğiyle ilgili ise sohbet ve dini paylaşımlar yapıldığını belirtti. Esra Erol ise duydukları karşısında "9 kadın 1 Resul. Oyle bir şey ki bir gruba giriyorsun bir şeyler oğrenmek icin, grubun icerisinde adının dışında her şey var." yorumunu yaptı. Mumin ise telefondaki kişiyi tanımadığını soyledi.