İnstamup, en kısa acıklamasıyla sizlere farklı kanallar aracılığıyla kullandığınız bazı yan İnstagram hizmetlerini, daha gelişmiş ve daha fonksiyonel haliyle tek bir otomasyonda sunuyor. Tamamen otomatik şekilde işleyen bir sistem olması sayesinde İnstagram gorevlerinizi oluşturup, bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. Siz gundelik işlerinize devam ederken, İnstagram profilinizin aktifliğini surdurur durumda olmasını sağlayabilirsiniz.

Bundan emin olmak icin 5 gun ucretsiz denemek icin instamup.com bağlantısına tıklayın. Ayrıca, iyinet sitesine uye olanlar icin ilk paket icin % 30 indirim sunmaktayız.

İnstamUp tanıtım otomasyon sisteminin sunduğu faydalar ise;

Beğeni yapması, Yorum yapması, Takip etmesi Takibi bırakması, Takipci engellemesi, Takip istekleri engellemesi, Direkt mesaj atma, Yeni takipcilerinize oto direkt mesaj atma, Zamanlanmış oto paylaşım yapma
Yer alıyor. Yani sistem uzerinde oluşturacağınız gorevler dahilinde gun icerisinde belirlediğiniz kriterlere gore siz kendi işlerinizi yaparken, İnstamUp İnstagram programı sizin icin beğeni ve yorum yapıyor, profil takibi yapıyor ve hatta takibi bırakıyor. İşletmeniz ya da bireysel profiliniz icin takipci en değerli şeydir. İnstagram takipci kazanabilmek icin surekli aktif olmak ve doğru bir hesap yonetimi gercekleştirebilmek cok onemlidir.

İnstamUp Ne Sağlar?

İnstamUp tanıtım otomasyon sistemi ile takipci arttırma daha kolay hale geliyor. Her ay binlerce yeni takipci kazandırıyor. Beğendiğiniz daha fazla kullanıcı ile etkileşiminizi arttırabilmenize yardımcı oluyor. İşletmeniz icin doğru İnstagram tanıtımı ile urun veya hizmetlerinizi, hedef takipcilerinize satabilirsiniz.

İnstamUp Ozellikler

İnstagram tanıtımının en doğru şekilde planlamasına ve yonetilebilmesine yardımcı olan İnstamUp otomasyon sistemi, İnsta paneli uzerinden İnstagram profilinizle ilgili tum işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gercekleştirebilmenize yardımcı oluyor. İnstamUp ile yapabileceğiniz genel işlemler;

İnstagram eylem otomasyonu; Profiliniz icin beğenme, takip etme, takipten cıkma gibi eylemleri otomatik olarak sizin icin yapıyor. Bunu da yonetim panelinde oluşturacağınız filtrelere uygun olarak gercekleştiriyor.

Fake hesapları arayıp, filtreliyor; İnstagram ’daki en onemli sorunlardan birisi olan fake hesaplara karşı, buyuk bir mucadele bulunuyor. Hesabınızı bu tip fake hesaplardan korumak ve mevcut olan fake hesapları temizlemek/silmek icin bir arac gorevi ustleniyor. Fake takipci silme ile hesabınızın fake hesapların zararından kurtulmasını otomatik olarak sağlıyor.

Yorum yapma ve direkt mesaj gonderme; İnstagram hesabınızdan otomatik olarak yorum yapma ve direkt mesaj gonderme gercekleştirebiliyor. Otomatik post paylaşma ve otomatik direkt mesaj; Her zaman İnstagram kullanıcılarının en fazla sorun yaşadığı konulardan birisi olan otomatik post gonderimi ve direkt mesaj konusunda kullanılan alternatiflerin tam calışmaması, dil sorunlarının olması gibi pek cok sorun bulunuyor. İnstamUp sisteminde ise fonksiyonel şekilde, sorunsuz bir otomatik paylaşım gercekleştirerek, gunluk profil aktifliğinin oluşturulabilmesi sağlanabiliyor. Oto paylaşım ozelliği ile hesabınız her zaman aktif oluyor ki bu şekilde gun icerisinde giriş aksaklıklarınızda dahi hesabınızın etkileşim durumunu yuksek tutabiliyorsunuz.

Oto direkt, işletmeniz ya da kişisel profiliniz icin hızlı ve etkin bicimde yeni takipcilerinize otomatik mesajları gercekleştirebilirsiniz.

Tanıtım İstatistiği; Panel uzerinden gercekleştirilen tum eylemlerin profilde oluşturduğu aksiyon ve etkileşimleri tum verileri detaylı olarak sunuyor. İstatistik bolumu uzerinde tum eylem ve gorevlerinizin aldığı etkileşim ve geri donuşumlerinin detaylı istatistiğini goruntuleyebilirsiniz. Yaptığını otomatik gonderimin aldığı etkileşim, otomatik takip ettiğiniz veya takip verilerini goruntuleyebilirsiniz. Bu şekilde gelecek İnstamUp gorev planlamalarınızı daha uygun bicimde gercekleştirerek, İnstagram tanıtımında guclu ve etkili bir buyume kaydedebilirsiniz.

Akıllı MOD ve akıllı tanıtım; Kullanıcı ihtiyaclarına odaklı olarak yapılan calışmalar sonucunda geliştirilen bu mod ile İnstagram filtre ve limitlerine ilişkin kapsamlı veri tabanı sayesinde otomatik olarak pek cok limiti belirleyerek, hesabınızda herhangi bir olumsuz etki oluşmadan işlemleri gercekleştirebilmenize yardımcı oluyor. Bu şekilde takip etme ve diğer işlemleri cok daha verimli bir şekilde yonetebiliyor.

İnstamUp Avantajları

Alanında İnstamUp ’ ı farklı kılan en onemli avantajlarından birisi de tamamen guvenilir olmasıdır. Kesinlikle bir şey indirmenize gerek kalmadığı gibi “Proxy” cilesinden de kurtulmanıza yardımcı oluyor. Tum işlemlerin sunucu uzerinden gercekleştiriliyor. Boylelikle gorev yapılanmanızı yaptıktan sonra bilgisayarınızı kapatmanız dahi mumkun. Guvenirliliğinin yanı sıra bizi tercih ederek, değerlendirebileceğiniz avantajlarımız arasında;

Hızlı ve Kesintisiz Teknik Destek Hizmeti. Haftanın 7 gunu 24 saat kesintisiz ve hızlı destek cozumlerinden, her konuda yararlanabilirsiniz. Sorunlarınıza hızlı cozum ve merak ettiğiniz konularda samimi ve anlayışlı bir destek yaklaşımı sunuyoruz.

Hızlı Hizmet. Otomasyon servisinin hızlı calışma prensibi ile sadece birkac saat icerisinde on sonucları almaya başlayabilirsiniz.

Uygun Fiyat Politikası. İnstagram otomasyon tanıtım hizmetlerinde sektorun en cazip fiyatlarını sunma guvencesi veriyoruz. Paketlere gore değişkenlik gosteren indirim uygulamalarımızla butcenizi sarsmadan en verimli otomasyon tanıtım hizmetini almanıza yardımcı olmayı hedefliyoruz.

İnstamUp Ucretsiz Deneme. İnstamUp kullananlar, cok kısa zaman dilimleri icerisinde profil sayfalarındaki değişimi gozlemleyebiliyor. Profil sayfasındaki beğeni ve takipci sayısında duzenli olarak artış gercekleşir. Aynı zamanda da işletmelerin ticari İnstagram hesaplarına yonelik doğru bir tanıtım yonetimi sayesinde İntagramı buyut ve cok daha geniş kitlelere ulaşarak, satışlarda ciddi anlamda artışlar yakalayabilirsiniz. Kapsamlı İnstagram hizmetleri ile başarılı bir İnstagram tanıtımı gercekleştirebilmenize yardımcı olan İnstamUp, hizmetlerinin verimliliğini direkt kullanım deneyimi ile test edebilmeniz icin ucretsiz deneme surumu imkanı sunuyor. Ucretsiz deneme desteği sayesinde 5 gun boyunca tum hizmetleri etkin ve aktif şekilde deneyebilir ve sağlayacağı geri donuş potansiyelini birinci elden gorebilirsiniz.

Beş Gunluk Deneme Erişim İcin Tıklayın https://instamup.com . İyinet kullanıcıları icin benzersiz bir satış teklifi olarak ilk pakete % 30 indirim sunmaktayız.

Hizmetimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız!
Size en iyi destek ve tanıtım garanti ediyoruz!