Corum'dan Samsun'a hareket eden tiyatro ekibini taşıyan minibus, seyir halindeyken tıra carptı. 21 Kasım gecesi yaşanan kazada,
"Baş Belası" adlı tiyatro ekibinde yer alan yapımcı Tolga Guleryuz, Burak Topcu ve Ozgur Karataş, olay yerinde hayatını kaybetti. Surucu ve minibusteki Ozgur Ayaz, Burak Gulcebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Ozbek yaralanarak hastaneye sevk edildi. Buyuk korkunun yaşandığı olayın ardından suratli arac kullandığı ve hatalı olduğu tespit edilen surucu tutuklandı. Ote yandan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in durumunun iyi olduğu, Sergen Deveci'nin ise ağır olduğu acıklanmıştı. Bunun uzerine Deveci, ambulans ucakla İstanbul ’daki ozel bir hastaneye sevk edildi. Sergen Deveci'nin hastaneden ilk goruntusu

İstanbul'a getirilen Sergen Deveci'nin, hastanede kopeğiyle kavuştuğu anlar paylaşılmıştı. Tedavisi devam eden oyuncu, son olarak hasta yatağından cektirdiği fotoğrafı paylaşarak hayranlarının merakını giderdi. Paylaşımına da, "
Bazı haberlerin onune gecmek ya da durdurmak icin paylaşım yapmak zorundayım. Şu surecte birlikte yollardan gectiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gundemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık surede gayet derinden hissettim. 2'nci baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya calışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah ’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı gunlerde goruşmemiz dileklerimle lutfen benim icin endişelenmeyin." notunu duştu.