RAM GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram Ekran kartı Asus Radeon RX 6600 Dual 8G 8GB GDDR6 Anakart Asus Prime B450M-K II 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Ana İşlemci AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Cekirdek 19MB AM4 7nm
Oyunu acıyorum 2 saniye kadar siyah ekranda kaldıktan sonra critical error hatası alıyorum internette gorduğum tum cozumleri denedim fakat bir cozum bulamadım.
Sildim geri yukledim hem Vanguard'ı hem Valorant'ı fakat onlarda işe yaramadı. Windows 10 Pro kullanıyordum hatayı alınca Windows 11 işletim sistemine gecmeye karar verdim fakat değişen bir şey olmadı. Process Monitor ile hata raporu aldım eke bırakacağım şimdiden teşekkurler.

Valorant Process Monitor hata raporu

emirhan boyraz dedi:
Oyunu acıyorum 2 saniye kadar siyah ekranda kaldıktan sonra critical error hatası alıyorum internette gorduğum tum cozumleri denedim fakat bir cozum bulamadım.
Sildim geri yukledim hem Vanguard'ı hem Valorant'ı fakat onlarda işe yaramadı. Windows 10 Pro kullanıyordum hatayı alınca Windows 11 işletim sistemine gecmeye karar verdim fakat değişen bir şey olmadı. Process Monitor ile hata raporu aldım eke bırakacağım şimdiden teşekkurler.

Valorant Process Monitor hata raporu

Genişletmek icin tıkla...

Guvenli modu actım DDU ile AMD'nin driverlarını sildim sonra tekrar sıfırdan yukledim sorun cozuldu sadece Valorant değil bircok oyun acılmıyordu bu sayede cozuldu.