Arkadaşlar Oncelikle merhaba Takibe Takip olayı ile aşağıdan istediğiniz bir hesap turunu seciyorsunuz.
kısa sure icerisinde sıfır hesap acarak organik kullanıcı ile sizlere teslim ediyoruz. Kesinlikle bot, fake hesap, hile kullanmıyoruz. Tamamen takibe takip ile organik kullanıcı kazanıyoruz. Anlaşma sağlandıktan sonra sizlere muşteri sırasına gore bir başlangıc bir de bitiş tarihi veriyoruz. Bu tarihler min. 4, max. 6 gun olmak uzere hesap turune gore ayrılmakta bu tarih bitiminde icerisinde de tamamen organik kullanıcılı ve paylaşımlarınıza gore minimum 200 - 500 Beğeni alabiliceğiniz ve bundan sonrası yukselme grafiği tamamen size ve paylaşımlarınıza kalmış bir instagram hesabınız oluyor. En guzeli de takibi geri bırakılmış şekilde size sıfır hesap teslim etmemiz.

Gelelim seceneklere, Oluşturabileceğiniz geniş cerceveli 2 Tane hesap turu sunuyoruz.

1.Kişisel Hesap
Siz de cok beğeni almak istiyor ama kendinizi cevrenize fark ettiremiyor olabilirsiniz. Veya arkadaşlarınız arasında populer olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bize işe başlamadan once ne Tur fotoğraflar paylaşacağınızı soylemek ve hedef kitlenizi belirtmek. (Orneğin: Bayan kullanıcı ağırlıklı profil, Manzara ve Kişi fotoğrafları paylaşılacak kişisel profil) gibi detaylardan bahsetmeniz. Daha sonra arkanıza yaslanıp bir kac gun bekleme suresinden sonra yepyeni hesabınızı beklemek olacak

Bazen sadece her şeyden once iyi bir başlangıc gerekir, bu yuzden
bizden başlayın; biz de başlayalım.

Kişisel Hesaplarınız icin oluşturulacak profil Fiyatları

Kişisel Hesap - 4K Kullanıcı 90 TL (Tek Fiyat) - 6 gunde teslim
Kişisel Hesap - 2K Kullanıcı 50 TL (Tek Fiyat) - 4 gunde teslim

2.Alım-Satım Hesapları
Sizin de bir butiğiniz, ya da satışını yaptığınız bir urun mu var ? Bunları instagramdan tanıtmakta gucluk mu cekiyorsunuz ? Başlangıc ile uğraşmayın, bırakın biz başlayalım.

Bazen sadece her şeyden once iyi bir başlangıc gerekir, bu yuzden
bizden başlayın; biz de başlayalım.

Alım-Satım Hesaplarınız icin oluşturulacak profil Fiyatları

Alım - Satım Hesapları - 4K Kullanıcı 100 TL (Tek Fiyat) - 6 gunde teslim
Alım - Satım Hesapları - 2K Kullanıcı 60 TL (Tek Fiyat) - 4 gunde teslim

Dipnot: Tekrar sorulmasın diye yazıyorum, sıfır hesap acıp teslim ediyoruz. Var olan hesaplarınıza gonderim yapmıyoruz. Ozellikle istediğiniz bir hesap varsa oradan da uye kazanımı yapabiliyoruz. Lutfen ciddi alıcılar PM atsın, fiyat sabittir kesinlikle indirime gidilmeyecektir. Her işin bir emeği var bu da zaten yuksek emek karşılığı belirlenmiş duşuk bir ucrettir.