Gunumuz populer iletişim ve reklam araclarından biri olan Instagram uzerinde aktif Turk kullanıcının takip ettiği ve her gecem dakika takipci sayısı daha da artan hesap uzerinden firmanızın ya da kişisel hesabınızın tanıtımını yapıyoruz.
Hesabın adresi: www.instagram.com/capstrolog
Etkileşimi oldukca aktif olan bu hesap uzerinden firmanız ya da kişisel tanıtımlarınız icin bir fotoğraf ya da video paylaşımı yapıp, altına profil ya da sayfa adresinizi belirlediğiniz ya da birlikte belirleyebileceğimiz bir tanıtım yazısı ile paylaşıyoruz.
Etkileşimin fazla olması acısından sizin reklamınızı paylaştıktan sonraki 1 saat boyunca, paylaşımınızın uzerine herhangi bir paylaşımda bulunmuyoruz.
Fiyatlandırma ve Hediye Takipciler;
1 Gunluk Reklam Siparişi 20 TL + 50 Aktif Turk Takipci Hediye
(24 Saat Sonra Reklamınız Profilden Siliniyor)
2 Gunluk Reklam Siparişi 40 TL + 2 Gun Boyunca 75 Toplamda 150 Aktif Turk Takipci Hediye
(48 Saat Sonra Reklamınız Profilden Siliniyor)
3 Gunluk Reklam Siparişi 50 TL + 3 Gun Boyunca 100 Toplamda 300 Aktif Turk Takipci Hediye
(1. ve 3. gun aynı saatte reklamınız yenileniyor. Yani 2 defa reklam vermiş gibi oluyorsunuz. 3 gun sonunda paylaşımız profilden siliniyor)
1 Haftalık Reklam Siparişi 100 TL + 7 Gun Boyunca 150 Toplamda 1000 Aktif Turk Takipci Hediye
(1. 4. ve 7. gun aynı saatte reklamınız yenileniyor. Yani 3 defa reklam vermiş gibi oluyorsunuz. 1 hafta sonunda reklamınız profilden siliniyor)
1 Aylık Reklam Siparişi 250 TL + 30 gun boyunca 150 Toplamda 4500 Aktif Turk Takipci Hediye
( Her 3 gunde 1 reklamınız yenileniyor. Boylece 10 defa reklam vermiş gibi oluyorsunuz)
* Takipciler gunluk olarak yuklenmektedirler. Bunun takibini bizzat kendimiz yapıyoruz. Bizim yuklediğimiz takipciler dışında, reklam sayesinde profiliniz doğal takipci kazanmaya da devam edecektir.
İletişim: [email protected]
Instagram'da reklamınızı yapıyor hem de takipci kazandırıyorum
Instagram Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Instagram Alışveriş
- Instagram'da reklamınızı yapıyor hem de takipci kazandırıyorum