Satışımız iptal olup, tamamen otomatik bayilik paneli hizmete girmiştir. Panelde "yabancı-bot-fake" tarzı uyeler bulunmamaktadır. Tamamı gercek aktif turk takipcicidir, botlarla karşılaştırılmaz!
Panelle uğraşamam ben diyenler ozel mesaj gonderebilir, işlemlerini yaparız.
Resimde herşey detaylıca anlatışmıştır. EFT-HAVALE paypal haric odeme yapmak istiyorsanız sitenin destek bildiriminden ticket atabilirsiniz.
Not : şehire gore, cinsiyete gore, yaş'a gore cekim aktiftir. Special User List, panelimizden bu alana giriş yaparak, hangi şehirde kac erkek var, kac bayan var gorebilirsiniz.Ona gore bakmadan şehir | cinsiyet | yaş ayrımı yapmayın, iade yoktur.
Not : uyeleri kontrol etmesi acısından 1 kişiye referans takipci gonderimi yapılıcaktır. MENTION=79036muhammetilbas/MENTION Arkadaş'a referans takipci gonderilmiştir, iş alımı devam ediyor.

Şuan icin sistemde net kullanılabilir 610 KULLANICI vardır. her hafta yukselme işlemi yapılıcaktır. bu demek oluyor ki 1 profile en fazla 610 işlem yapabilirsiniz. Her turlu sorununuzu destek bolumunden yazabilirsiniz.
Mesai saatlerinde en gec 15 dakika icerisinde cevap veriyoruz.

muhammetilbas' Alıntı:
15 dakikayı gecmeden cok hızlı bir şekilde, arkadaş takipci yolladı. Kontrol ettiğimde ise ne fake, ne bot kullanıcı gormedim, hepsi aktif turk, teşekkurler."
Genişletmek icin tıkla ...

caxapa' Alıntı:
arkadaş ile anlaşıldı 3 hesap icin 750 takipciye tradesi olmadığı icin bu seferlik ilk once takipci sonra odeme ile alışveriş yaptık itradesini geciyorum hemen iyi satışlar hocam

livorno87' Alıntı:
300 takipci alındı. Bahsettigi gibi gercekten Turk ve aktif kullanıcılar. Fiyatta uygun. Teşekkurler

GuzelReklam' Alıntı:
arkadaş oldukca guvenilir ve gonderdigi takipcilerde %100 gercek. durust ve işini bilen bir arkadaş. teşekkurler.

facebookhizmet' Alıntı:
arkadasla uzun surelık anlasma yapıldı teşekkurler

aqrep06' Alıntı:
100 Takipci Alındı Arkadas İlgili Ve Gayet Guvenılır Bırı Ilerleyen Zamanda 1k Almayı Planlıyorum Gelenler Turk Ve Aktıf

bilo131' Alıntı:
700 takici alındı hızlı geldi baya saolasın

silverdog' Alıntı:
Takipci alındı. %100 turk ve sadık takipciler yolluyor.Emeği icin cok teşekkur ediyorum.

İyi calışmalar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:42:23 -->-> Daha onceki mesaj 03:18:14 --

Takipcilerin coğu da kız denk geldi

Bol kazanclar dilerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gonderildi

BrtBncr' Alıntı:
Deneme amaclı olarak kucuk bir sipariş verdim 5 dakika gibi kısa bir sure icerisinde takipciler geldi konuda belirttiği gibi takipciler turk ve aktif kullanıcılardır.

Teşekkur ederim, yine calışmak dileğiyle..

serhat_akan' Alıntı:
Takipci alında, arkadaş guvenilir.
Onumuzdeki hafta tekrar almayı duşunuyorum.

BFOlmaz' Alıntı:
Arkadaştan paket aldım aşırı hızlı bir şekilde takipciler geldi.

Teşekkurler

onurg' Alıntı:
100 takipci alındı, hızlı şekilde geri donuş sağlandı. Teşekkurler

lovestoreist' Alıntı:
Instagram takipcisi alındı işlem hızlı ve sorunsuz bir şekilde gercekleşti, arkadaş guvenilirdir.. Teşekkurler..

fearless20' Alıntı:
Arkadaştan bakiye alındı hızlı ve sorunsuz Teşekkurler...

WEBYUSUF' Alıntı:
5-10 dakka icerisinde tamamen aktif turk erkek-bayan karışık takipcilerim geldi. Kendi sistemlerinden paypal ile kredi satın aldım ve kimseyle irtibat kurmadan tamamen sistemleri uzerinden işlemimi gercekleştirdim. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarını diliyorum. İşini iyi yapan her zaman kazanır.

x2841x' Alıntı:
Ugur işinde iyidir guvenilir arkadaş hızlı ve seri hayırlı işler ugur.

Cankat' Alıntı:
Cok sağlam sistem, almak isteyenler alıp kullanabilir. Anında takipciler geldi umarım kısa surede kullanan kişi sayısı yukselir de daha yuksek takipciler atabiliriz kendimize...

Serqanmaster' Alıntı:
Arkadaşla anlaşma yapıldı 600 kişi cektirildi sistem hızlı arkadşa guvenilir sistemi baya iyi

faruqaydin' Alıntı:
Bayi sistemine uye olup bi miktar kredi aldım, gercekten arkadaşla iletişim bile kurmadım cok hızlı şekilde takipci işlemini yaptım, teşekkurler.