Oncelikle, bu FORUMDA HERKESİN GOREBİLECEĞİ şekilde bir ANLAŞMA SAĞLAYACAĞIZ. Anlaşma şartları aşağıdaki gibidir.
1- AYLIK en az 300 TL'nin UZERİNDEKİ kazanan kanallar bu PROGRAMA DAHİLDİR.
2- Yıllık TOPLAM kanal KAZANCINIZIN (kanal istatilikleri incelendikten sonra) en fazla 3 (uc katı) KATINDAN daha FAZLA odeme YAPAMAMAKTAYIM (ORNEK; 1 AY-300TL, 12 AY-3.600TL, 3 Katı-10.800TL)
3- MAKSİMUM sure ile 18 AY'da (1.'nci 6 Ay- %20'u --- 2.'nci 6 Ay- % 40'ı --- 3.'ncu Ay- %40'u) ODEMENİZİ YAPABİLİRİM.
a) %20- 10.800- 2160 --- 2160÷6=360 Aylık
b) %40- 10.800- 4320 --- 4320÷6=720 Aylık
c) %40- 10.800- 4320 --- 4320÷6=720 Aylık
4- KANAL bilgileriniz yani, ADSENSE BİLGİLERİNİZ ve BANKA KAYITLARINIZ benimkilerle DEĞİŞTİRİLECEK (devredilerek) karşılıklı guven sağlanarak bu işlem YAPILACAKTIR (Mail girişleri odeme bitene kadar değişmeyecektir, kanalı takip edebilmeniz amacıyla).
5- Uygun gorulecek (calışabileceğim) kanallar
a) Sosyal Medya İcerikli
b) Haber
c) Video
c) Belgesel-Film Tanıtım
e) Komedi-Eğlence
f) Tarih-Savaş
Gelelim sadede
Şoyle duşunun; uzun sure satamadığınız ve zamanla ilgilenemediğinizden olup gidecek kanalınızı aylık odeme alarak toplam paranızın 3 katını alıyorsunuz. Hem ben hem siz kazanıyorsunuz.
Karşılıklı GUVEN SAĞLAMADAN bu işlemi YAPMIYORUM. Kişisel BİLGİLERİMİ sizinle PAYLAŞIYOR, ama sizin kişisel BİLGİLERİNİZİDE İSTİYORUM ve MUMKUNSE bir SOZLEŞME ile bu işi YAPIYORUM. İstanbul ici birebir yuzyuze goruşme benim icin en uygunudur.
NOT: Yaşım 32 ve bilgisayarda yani internet de gecirdiğim 17 yılın tam 11 yılı profesyonel calışmalar icermekte.
Bu calışmadaki amacım ise; kendi acımdan yeni bir ticaret alanı acmaktır. Cunku Sosyal Medya, SEO, Web Tasarım ve Tanıtım alanlarında calışma arkadaşlarım ve rahatca ulaşabildiğim bazı kaynaklar var.
Her iş Risk icerir. Riske girmeyen duşunceler sadece boş boş dillenirler.
Bana ulaşmak icin;
DM atın.
WHATSAPP - 0850 840 70 43