Eski tarihli Twitter hesapları EskiHesapAl guvencesi ile satılıktır!

Guncel fiyatlar icin sitemizi ziyaret ediniz. Sitemiz dışında yayınlanmış fiyatlara itibar etmeyiniz.

S.S.S.

Soru: Hesap satın almak istiyorum, odemeyi nasıl yapabilirim?
Cevap: Yalnızca Finansbank Enpara hesabı kullandığımızdan odemeleri sadece Finansbank Enpara hesabımıza kabul ediyoruz. Odeme yapabilmek icin muşterisi olduğunuz banka aracılığı ile vereceğimiz IBAN numaramıza para transferini gercekleştirebilirsiniz. Herhangi bir bankada hesabınız yoksa Finansbank NAKİT24 ATM ’sini kullanarak kartsız işlemler menusunden IBAN numaramıza para transferini gercekleştirebilirsiniz. Odemeniz bize ulaşır ulaşmaz Twitter giriş bilgilerinizi mail yolu ile size gondereceğiz. Odemeniz bizim hesabımıza ulaşmadığı surece Twitter giriş bilgileriniz size gonderilmez.

Soru: Hesap satın almak istiyorum ama size nasıl guvenebilirim?
Cevap: EskiHesapAl olarak birkac yuz lira icin kimseyi kandırıp adımızı lekeleyecek değiliz. Hesap almak istediğinizde alacağınız hesabın ismine sizin adınızı soyadınızı yazarak hesabın linkini size gonderiyoruz, siz hesabı kontrol edip bu hesabın gercekten EskiHesapAl ’ın kontrolunde olduğunu ve sizin adınız yazılarak sizin icin ayrılmış olduğunu goruyorsunuz. Ardından odemenizi yapıyor ve hesabın giriş bilgilerini alıyorsunuz.

Soru: Satın alma işlemi nasıl gercekleşiyor?
Cevap: Oncelikle [email protected] adresine Twitter hesabı satın almak istediğinize dair e-posta gondererek odeme yapmak icin banka bilgilerimizi istiyorsunuz. Size yanıt olarak gonderilen e-posta ’da yer alan banka hesap bilgilerine satın almak istediğiniz Gun/Ay/Yıl ’a ait Twitter hesabının karşılığı olan ucreti yatırıyorsunuz. Odemeniz bizim hesabımıza gectiği anda [email protected] adresinden satın almış olduğunuz Twitter hesabına ait giriş bilgilerini iceren e-posta alacaksınız.

Soru: Hesap satın aldım, şimdi ne olacak? Hesabımın geri alınma ihtimali var mı?
Cevap: Hesabınızı satın alıp hesabınıza giriş yaptıktan sonra oncelikle hesap guvenliğiniz icin hesapta kayıtlı olan e-posta adresini kendi e-posta adresinizle değiştirmenizi oneririz. Şifrenizi de değiştirmeyi unutmayınız. Satın almış olduğunuz hesabın hicbir şekilde tarafımızdan geri alınma gibi bir durumu yoktur, gule gule kullanabilirsiniz.