Arkadaşlar Merhaba bayadır kullandığım bu 2 hesabı yoğun işlerimden dolayı satıyorum. Yoksa hic satma taraftarı değildim. Hesapları beraber kullandığınız da (RT hesabını decke sokup, fenomen hesabıyla yazarsanız) Fenomen Hesabına gunde 150 - 200 arası takipci geliyor.
Hemen hesaplarla ilgili bilgi vereyim:
RT HESABI:
Takip edilen: 50.000
Takip eden: 50.100
Hesabın turu: ORJİNAL TURK TAKİPCİLERDEN OLUŞMAKTADIR. Hesap tamamen takibe takip şeklinde kasılmıştır ki, baktığınızda anlayacaksınız. Kendi capında bir aktifliği de var. Fakat ben Deck hesabı olarak kullandım, siz hesabı istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.
Askıya alındı mı?: HESAP HİCBİR ŞEKİLDE ASKIYA ALINMADI VE HESAP ESKİ TARİHLİ OLDUĞU İCİNDE HİCBİRŞEKİLDE ASKIYA ALINMAZ RAHATLIKLA HESABI YUKSELTEBİLİRSİNİZ.
FENOMEN HESABI
Takip Edilen: 0
Takip Eden 23.000
Hesabın Turu: Tamamen kendi kendine zamanla yukselmiştir. (Yer yer Deck'in de etkisi vardır.)
Tweet sayısı: Tweetler satılacağı icin silinmiştir. 3 - 5 Tweet atıyorum arada.
Askıya alındı mı?: Hesabın tarihi 2011 olduğu icin askıya alınması imkansızdır. Ben hesabı guzel sozler yazarak yukselttim siz kendinize de cevirebilirsiniz, ama yanında vereceğim RT hesabı ya da decke girerek desteklediğinizde 100 % aktiflik sağlayabilirsiniz.
Hesabın reklam geliri: aylık 250 - 300 TL
Hesapların 2'si 900 TL'dir.
50k+ RT Hesabı ve Yanında 20K+ Fenomen Hesabı ACİL SATILIK.
Twitter Hesap Alımı & Satışı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Hesap Alımı & Satışı
- 50k+ RT Hesabı ve Yanında 20K+ Fenomen Hesabı ACİL SATILIK.