Merhaba. Epic Games uzerinden ucretsizken almış olduğum Wolfenstein: The New Order'ı indirdim. Oyunu calıştırdım ve 60 FPS'ye sınırlı olduğunu fark ettim. Sınırlamayı kaldırmayı başardım. Bu konuyla ilgili herhangi bir Turkce kaynak bulamadım. Bu yuzden bir tane oluşturmak istedim. Aşağıda vermiş olduğum dosyalara guvenmeyen olabilir. Bu yuzden kullandığım kaynakları da buraya bırakıyorum. Epic icin Steam dosyasının Hex Editor ile birkac değerinin değiştirilmesi gerekiyordu. Bu değiştirilen değerlere, kullandığım Hex Editor'e ve sınırlamayı kaldırmak icin gerekli olan dosyalara buradan ulaşabilirsiniz.
Steam icin:
"dinput8-Steam.rar" dosyasını indirdikten sonra dosyayı ayıklayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın. Oyunu calıştırdıktan sonra ctrl+" (ESC'nin hemen altında bulunan tuş) kombinasyonuyla konsolu acarak id5Tweaker_SetFpsLimit 144 komutu ile FPS sınırını 144'e cıkartabilirsiniz. Sonda bulunan sayıyı değiştirerek sınırı arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Bu komutu oyunu her calıştırdığınızda konsola girmeniz gerekmektedir. Epic İcin:
"dinput8-Epic.rar" dosyasını indirdikten sonra dosyayı ayıklayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın. Oyunu calıştırdıktan sonra ctrl+" (ESC'nin hemen altında bulunan tuş) kombinasyonuyla konsolu acarak id5Tweaker_SetFpsLimit 144 komutu ile FPS sınırını 144'e cıkartabilirsiniz. Sonda bulunan sayıyı değiştirerek sınırı arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Bu komutu oyunu her calıştırdığınızda konsola girmeniz gerekmektedir.
Cozum Wolfenstein: The New Order FPS Sınırı Kaldırma
Oyun Yardım0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Cozum Wolfenstein: The New Order FPS Sınırı Kaldırma