Şİrket ya da fenomen olmak İsteyen, yenİ album cikaran yenİ Şarkicilar ya da unlu olmak İsteyenler İcİn bİreysel kullanim İcİn uygundur. Hesap tam 4 yildir kullanim sonucu bu hale gelmİŞtİr.
Twİtter kullanici adi ve İsİm soyİsİm deĞİŞtİrme İmkani bulunmaktadir. Ayrica hesabi satin alan kİŞİye hesap yonetİm sİtesİ olan manageflitter.com adresİnden twitter hesabiniz İcİn premium uyelİk hedİye edİlecektİr. Boylece takİpcİlerİnİzİ ve takİp ettİklerİnİzİ toplu olarak İdare edebİlecek, toplu follow ya da unfollow yapabİlecek, İstedİĞİnİz saatte İstedİĞİnİz tweetlerİn atilmasini saĞlayabİleceksİnİz.
Bu hesaptan retweet İcİn, reklam İcİn para kazanmaniz da mumkundur. Takİpcİlerİn %80'İ bayandir. Takİpcİlerİn tamamina yakini aktİftİr. Twİtter yonetİcİlerİnİn hesap satiŞlarini takİbİnden dolayi hesabi acikca goruntuleyemİyoruz ancak ozel İletİŞİmle hesap gosterİlebİlİr.
Hesap kİŞİsel deĞİl, aforİzma ve ozlu soz paylaŞimi İcİn kullanilmaktadir. Siradan tweetler bİle cok rahat onlarca retweet almaktadir. Takİbİmİzde unlu sanatcilar bİle bulunmaktadir. Aranizda twitter'da aktif kullanicilar varsa hesabi taniyor olma İhtİmallerİ de mevcuttur.
Lutfen sadece cİddİ alicilar İletİŞİme gecsİn.
Kredİ karti borcum İcİn satiyorum yoksa daha yuksek bİr fİyata satiŞini yapabİlİrdİm. Bİr cok sİtede İlan var. Acele eden kazanir. Pazarliksiz net fİyat 3.000 tl dİr. Gercek kullanicili bu hesabi daha ucuza alamayacaĞinizin garantİsİnİ verİyorum.
+141.000 takipcili twitter hesabı!
Twitter Hesap Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Hesap Alımı & Satışı
- +141.000 takipcili twitter hesabı!