Merhabalar, bi sistem daha doğrusu panel oluşturarak tweetlerinize favori,retweet atıyoruz. tabi bunun yanı sırasında (tt,hashtag,takipci) işlemleride mevcut.
-takip nasıl yapılıyor?
+takibe takip sistemi ile karşılıklı, guvenemeyenler icin ozel bir site demosu acıp uygulamaya izin verdiğiniz zaman tarafımızdan otomatik olarak #takipedenitakipederim taglarına benzer taglar ile takipci kasıyoruz (saniyede 100 kişi takip eder)
-hashtag işlemi nasıl yapılıyor?
+ornek verirsek; takipci sayınız oldukca az, ve twitter'da tanınmış kişiliğiniz yok ise once siz kendi yapmak istediğiniz bir tag (ornek; #bugunlerdeben) ve ya kendi istediğinizi hesabınızdan twitliyorsunuz, ondan sonra kendi tarafımız feyk ve turk kullanıcılar ile gunde 10.000'e yakın sizin tagınızı twitlediğimiz zaman tt oluyorsunuz, isteğe gore değişir. 2.000.000'e kadar twitleme imkanımız var.
Bunların yanı sırasında isterseniz size ozel bir panel acıyoruz (gunluk,haftalık,aylık) mail ile işleminizi tamamlayıp sınırlı surede kendiniz kasıyorsunuz, ha yok ben hesabımı vererek kastırmayacağım guvenemiyorum derseniz kullanıcı adı şifre istemeden hesabınızın siparişini tamamlıyoruz, kampanya kısa sureli bi uyeliktir.
(Guvenemediğiniz konularda yardımcı olacak arkadaşlarım vardır P.M. atmanız yeterlidir)
-------------------------------------------------------------------
Panel (gunluk) * 10TL
Panel (haftalık) * 50 TL
Panel (aylık) * 100 TL
(Butun odeme imkanları mevcut!)
Sizlere verdiğimiz fiyatlar pahalı geliyor ise şoyle bir kolay yanı var; 10 TL'ye tum işlemlerinizi sadece biz yapıyoruz hem de daha fazlasınızı.
Neden diye soracak olursanız demo bir panel actığımızda (size ozel) isteklerinizi kendiniz tam yapamıyorsunuz, ama tabii ki kendi işimi kendim yaparım derseniz odeme gectikten saniyeler sonrasında hemen size ozel panel acılır ve sınırlı olduğu surenizde işlemlerinizi yaparsınız (bu surede işlemler sınırsızdır)..
---------------------------------------------------------------------
''Neden fiyat pahalı?'' gibi luzumsuz soruları yanıtlamıyoruz, ciddi alıcılar icin bu kampanyamız vardır, 2.000.000 twit atarak tt olacaksınız ve 10 lira ucret odeyeceksiniz? konuyu saptırmak değil sadece bir şeye onem vermek istiyorum; diğer sitelerden fiyatı dudak ucuklatan bir tt işlemi almaktansa bizi tercih etmenizi oneririz; guvensizlik olursa her turlu yardımcı olur destek veririz, gerekirse işlemlerinizi kapınıza kadar gelip hallederiz.
--------------------------------------------------------------------
(Butun odeme yolları acık!)
skype; hrndrms06
mail; [email protected]
yandex; [email protected]..
İYİ GUNLER..
Tt, hashtag İŞlemlerİnİz artik daha ucuz! İcerİ <<
Twitter Hesap Alımı & Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları