Merhabalar,
Uzun suredir uzerinde uğraştığım ve twitlash'ın v5 surumunu bugun sizlerle tanıtacağım.
Belirlediğiniz kitleye takipciye kavuşmak artık cok kolay..

TwitLash v5 Programın genel olarak ozellikleri ;

Belirlenen hash tag'ı aratarak detaylı listeleme ve analiz yapabilirsiniz. Analizi yapılan hash tagları paylaşan kullanıcıları takip ettirebilirsiniz. Takip ettiğiniz her kullanıcı anında ve daha sonra olmak uzere sizi geri takip etmektedir. Takip ettiğiniz kullanıcılarda takip etmenize karşılık vermektedir. Listelenen kullancılar arasında daha once takip edilen varsa tekrar takip etmemektedir. Listelenen hash tag kullanıcıları log olarak tutmaktadır ve kaydetmektedir. Hangi kullanıcı takip edildi veya takip edilmedi logu tutulmaktadır. Log kayıtlarını daha sonradan sorgulatarak uyeler arasında kac kişi profili takip etti kontrolu yapmaktadır. Program ile oto tweet paylaştırabilirsiniz, dakika yazarak belirlediğiniz dakikalar aralığında sizin yerinize tweet paylaşır. Tweetleri text dosyası icinde topluca listeye ekliyebilirsiniz. Ozel mesaj kutunuzu yani " Dm " ve tweetlerinizi yapmış olduğunuz rtweetleri silebilir, temizliyebilirsiniz.. Twitter'da bu program sayesinde fenomen olabilirsiniz, ve hesabınız aramalarda popiler olarak gozukmektedir.

Programın fayadaları ; Tamamen organik takipci arttırır, sizi takip etmekten vazgecenleri tespit ederek onları takip etmekten vazgecer. Sizin yerinize siz yokken belirlediğiniz tweetleri paylaşır. Hesabınızın guncel kalmasını ve daima takipcisinin artmasını sağlar. Cpu'yu kesinlikle kasmamaktadır.
Onemli Not : Hash tag aramalarında uygulamaların attığı hash tagları aratmamaya dikkat ediniz.
Cunku spam hash taglar bir işe yaramıyor bu konuda

Gunun trend konularını, hash taglarını sorgulatarak gunluk 700 organik takipci kazanabilir, aylık 15.000 - 20.000 full aktifi ve organik takipci kazanabilirsiniz.

Takip edilen kullanıcılar daha sonradan tek tıklama ile silinmektedir.

# - Lisans Ucreti Ve İletişim - #

Aylık Lisans : 25 TL

İletişim : Sedat Daş
Tel No : 05362021213
Msn : [email protected]

Onermek istediğiniz başka ozellikler varsa ozel mesaj ile iletiniz, bunları da kısa surede ekliyeceğim.

#- Programı Kullanan Arkadaşların Yorumları - #

Chiwi' Alıntı:
Turklerin yaptığı Twitter uygulamaları arasında kesinlikle en iyisi diyebilirim. Arayuzu sade, kullanımı kolay, oldukca hızlı ve fazlasıyla işe yarıyor.
Genişletmek icin tıkla ...

Buriksi' Alıntı:
Program cok kullanışlı istenileni karşılamakta,arkadaş emek vermiş ellerine sağlık.

Benim hoşuma gitti ay başı 2 aylık lisans almayı duşunuyorum.

Herkese tavsiye ederim.

hayatnesesi' Alıntı:
Evet boyle bir programı ilk kez kullanmama rağmen kolaylıkla calıştırdım. Bu en onemli ozellik bence.

Takipci aramak ve bulmakta cok kolay. Yılbaşından sonra tam surum almayı duşunuyorum. Hayırlı satışlar...

Diktator' Alıntı:
Proğramı bende denedim. sorunsuz calışıyor hic bir problem gormedim.
Ellerine sağlık hocam

Gonzalo' Alıntı:
Kullanımı cok kolay ve işe yarıyor, arkadaşa teşekkurler belki almayı duşunebilirim.